Stranger Things - seizoen 4
Volledig scherm
Stranger Things - seizoen 4 © Netflix - Stranger Things

Deze ‘Stranger Things’-scène uit het vierde seizoen duurde twee jaar om te maken

TVOp 1 juli verschenen de twee finale episodes van het vierde seizoen van de hitserie ‘Stranger Things’ op Netflix, goed voor een kijkduur van maar liefst vier uur. Maar ook in het filmen en maken van de reeks kroop veel tijd. In een interview met ‘Collider’ vertelde supervisor Julien Hery hier meer over: “Aan één scène in de Upside Down hebben we twee jaar gewerkt.”

0 reacties

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. “Mijn vader wordt ooit koning, dus pas maar op”: prins George waarschuwt zijn klasgenootjes
  Royalty
  15

  “Mijn vader wordt ooit koning, dus pas maar op”: prins George waarschuwt zijn klasgenoot­jes

  “Mijn vader wordt ooit koning, dus pas maar op”, waarschuwde de negenjarige prins George zijn klasgenootjes. Katie Nicholl beschreef het tafereel in haar boek ‘The New Royals’. De jongeman zou zich naar verluidt maar al te bewust zijn van zijn toekomstige koninklijke plichten. “Prins William en prinses Kate voeden hun kinderen op met het besef wie ze zijn en welke rol ze zullen erven.”
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Nieuwe K3-single 'Vleugels' is beetje biografisch voor Julia: “Die Metejoor-geruchten... Gelukkig werd ik goed opgevangen”
  PREMIUM
  Muziek

  Nieuwe K3-single 'Vleu­gels' is beetje biogra­fisch voor Julia: “Die Metejoor-geruchten... Gelukkig werd ik goed opgevangen”

  “Een dromerige K3-hemel”, zo beschrijven Marthe en Julia de videoclip van hun kersverse single ‘Vleugels’. Bij de voorstelling had iedereen het over Hannes zwangerschap, al rolde ook Julia’s vermeende escapade met Metejoor over de tongen. De blondine sprak zich voor het eerst uit over de heisa, in een uitgebreid gesprek over de K3-shows - die midden in Hannes uitgerekende periode vallen -, de heftige verhalen van hun fans, ‘Liefde voor muziek’ en Julia’s jubileum. “Ik wist dat er vervelende dingen bij ‘bekend zijn’ hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen.”