Dominique Van Malder, Metejoor en Tamara Hanegraaf verloren dit jaar een dierbare. In Dag Allemaal vertellen ze over het verlies.
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique Van Malder, Metejoor en Tamara Hanegraaf verloren dit jaar een dierbare. In Dag Allemaal vertellen ze over het verlies. © Ghyselinck/PN/Benn

Deze BV’s verloren in 2021 een dierbare: “Op kerstavond draag ik het amulet van opa dicht bij mijn hart”

ShowbizzDit weekend zitten we met onze geliefden aan tafel om Kerstmis te vieren. Een fijn en warm moment voor de meeste families, maar wie dit jaar iemand heeft moeten afgeven, voelt het gemis op zo’n dag extra hard. Wij praten met Tamara ‘Aspe’ Hanegraaf (54), Metejoor (30), Dominique Van Malder (45) en Jacky Lafon (75) over hun verdriet dat in de feestperiode vaak harder schrijnt. “Ik had mama vaker moeten zeggen hoe graag ik haar zie.”

3 reacties

 • Bram Janssens

  5 maanden geleden
  Geen boodschap aan.. Iedereen verliest geliefden..
 • Steve Verwimp

  5 maanden geleden
  Voor mij hoeft deze opgefokte periode niet.Mijn papa is 5 weken geleden overleden,mijn nonkel is op kerstdag overleden,mijn bomma op nieuwjaarsdag,mijn bompa op 6 januari.
 • Werner Van der Kelen

  5 maanden geleden
  Heel spijtig voor deze BV's, Ik heb dit jaar 3 zeer goede vrienden verloren waarvan 2 broers overleden met een verschil in tijd van 3 weken, 57 en 63 jaar jong. Dit is een rot jaar geweest om niet te vieren op het jaareinde en zeker om er nooit meer aan terug te denken. Deze vrienden zullen voor altijd een heel speciaal plaatsje hebben bij mij in mijn hart
 1. Wanneer valt de uitspraak en wat met de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord
  Celebrities
  2

  Wanneer valt de uitspraak en wat met de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord

  Johnny Depp (58) en Amber Heard (36) staan ondertussen al vijf weken met getrokken messen tegenover elkaar in de rechtszaal en daar horen straffe advocaten, bizarre psychiaters en opvallende bekentenissen bij. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, zochten we een antwoord op de meest gestelde vragen. Van de kern van de zaak, tot het ontbrekende vingerkootje: de ultieme vragen over het proces Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord.