Ellen Verest
Volledig scherm
PREMIUM
Ellen Verest © Dieter Bacquaert

‘Dertigers’-actrice Ellen Verest en haar vriend Tom blijven bewust kinderloos: “Ik heb geen moedergevoelens”

ShowbizzEllen Verest is 36 en pas nu in ‘Dertigers’ heeft ze met Nora haar eerste grote rol beet. “Tja”, zegt ze, “ik heb eerst in de zorgverlening gewerkt tot ik besliste dat ik toch voor mijn eerste liefde moest kiezen: acteren.” Ooit was Ellen trouwens samen met James Cooke. “En wij kunnen nog altijd door één deur”, vertelt ze.

30 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  1 week geleden
  Begrijpelijk, de wereld is toch al overbevolkt, wat de hoofdoorzaak is van alle andere wereldproblemen die daarvan afgeleid zijn ; hongersnood, vervuiling, gewapende conflicten etc...
 • Lieve Peeters

  1 week geleden
  Ieder zijn vrijheid maar.... gelukkig voor hen heeft hun moeder ze toch op deze wereld gezet.
 • Johnny chanet

  1 week geleden
  Moet ieder voor zich uitmaken en heel zeker zouden veel meer die beslissing moeten nemen want heel veel kunnen geen kinderen aan. En inderdaad onze wereld is overbevolkt.
 • Johan Vanhoutteghem

  1 week geleden
  ‘Kinderen of geen kinderen’ is een persoonlijke keuze waar mensen dan ook volledig verantwoordelijk voor moeten zijn. Met kinderen ben je zorgen en miserie zeker en het plezier/geluk moet je nog afwachten. Hou het misschien wel ‘behapbaar’, voor jezelf, het kind en de samenleving. Wij zouden in ieder geval onze dochter en kleinzoon niet meer willen missen.
 • Tine Leut

  1 week geleden
  Ik heb 43 jaar gewerkt, ik denk dat ik zelf voor mijn pensioen gezorgd heb. Onzin om te zeggen dat de generatie na ons voor ons opdraait. Wij hebben gezorgd dat zij konden studeren en in luxe opgroeiden. En neen, ik ben geen 'kinderloze egoïst'
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge