Adam Levine en Behati Prinsloo
Volledig scherm
Adam Levine en Behati Prinsloo © Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Derde kindje op komst voor Adam Levine en Behati Prinsloo

Celebrities‘Maroon 5'-zanger Adam Levine (43) en zijn vrouw Behati Prinsloo (34) krijgen opnieuw een kindje, meldt ‘People’. Het koppel werd eerder deze week gespot tijdens een uitstapje in Santa Barbara waarbij Prinsloo haar groeiende babybuik toonde.

 1. Sensuele zangeres Cyra speelt verloren dochter van Karen Damen in ‘Familie’: “Vroeger grote fan van K3”
  Play
  Showbits

  Sensuele zangeres Cyra speelt verloren dochter van Karen Damen in ‘Familie’: “Vroeger grote fan van K3”

  Gisteravond waren de kijkers van ‘Familie’ getuige van de eerste confrontatie tussen Vanessa en haar dochter Yoko. Het personage van Karen Damen (48) bleek 26 jaar geleden bevallen te zijn van een dochter, die ze onmiddellijk heeft afgestaan voor adoptie. De dochter duikt nu op, een rol voor Cyra Gwynth (27), een Belgische actrice/zangeres met Nederlandse en Filipijnse roots. De rol van Yoko is haar eerste grote acteerervaring. Showbits bracht de twee samen voor een eerste dubbelinterview, waarin Cyra meteen moest bekennen dat ze als kind grote fan was van K3. Bekijk het hele gesprek hier.
 2. Eerste reacties ‘Avatar: The Way of Water’ stromen binnen: “Veel beter dan de eerste film”
  Film

  Eerste reacties ‘Avatar: The Way of Water’ stromen binnen: “Veel beter dan de eerste film”

  Vanaf volgende week, 14 december, is het tijd om je een weg te banen naar de bioscoop. Want vanaf dan speelt ‘Avatar: The Way of Water’- het vervolg op kaskraker ‘Avatar’ uit 2009 - in de zalen. Enkele gelukkigen van de pers, die de première in Londen konden bijwonen, gaven op sociale media al uitgebreid hun mening over de film: “Regisseur James Cameron laat zien wie de baas is.”
 1. Adil El Arbi op bedevaart naar Mekka: “Prachtig om dit te doen met mijn vrouw en broeders”
  Play
  BV

  Adil El Arbi op bedevaart naar Mekka: “Prachtig om dit te doen met mijn vrouw en broe­ders”

  Regisseur Adil El Arbi (34) is samen met zijn vrouw Loubna Khalkhali (30) op bedevaart in Mekka in Saoedi-Arabië. Ook collega-regisseur Bilall Fallah (36) is mee. Het drietal deelt verschillende beelden van hun ervaring op Instagram. “Dit is een droom die uitkomt. Ik ben gezegend om dit te mogen doen met mijn vrouw en mijn broeders”, klinkt het. Elke moslim moet, indien het kan, als onderdeel van de hadj (de Arabische naam van de bedevaartstocht naar Mekka) één keer in z’n leven naar de Saudische stad gaan om de Kaäba, het centrale heiligdom van de islam, te bezoeken. De regisseurs zijn momenteel in Saudi-Arabië vanwege het Red Sea International Film Festival in Jeddah, een stad aan de Rode Zee op één uur rijden van Mekka. Daar wordt hun film ‘Rebel’ vertoond.