Derde keer, goede keer? Niels en Rosanna nemen opnieuw deel aan ‘Temptation Island’

Rosanna en Niels namen al twee keer deel aan 'Temptation Island'.
VIJF Rosanna en Niels namen al twee keer deel aan 'Temptation Island'.
Ook al liep het de voorbije twee keer fout af, toch willen Niels van der Zanden (30) en Rosanna Voorwald (27) opnieuw deelnemen aan ‘Temptation Island’. Het koppel is intussen verloofd en voor ze in het huwelijksbootje stappen willen ze graag de ultieme relatietest voor een derde keer ondergaan. 

Nederlanders Niels en Rosanna namen in 2017 voor het eerst deel aan ‘Temptation Island’. Spierbundel Alex Maas zorgde er toen voor dat Rosanna een misstap beging. Een jaar later - tijdens de VIP-versie in 2018 - bedroog Niels z'n vriendin dan weer met Fabiola. 

Ondanks al die misstappen is het koppel wel nog steeds samen. De twee zijn inmiddels zelfs verloofd. En vooraleer Rosanna en Niels elkaar het jawoord geven, willen ze hun relatie toch nog graag een derde keer testen. “We horen zo vaak van mensen: ‘Wanneer doen jullie weer mee? Het was toen zo leuk’”, vertelt Rosanna in het Nederlandse tv-programma ‘Shownieuws’. “Het is wel mooi om het helemaal zeker te weten, vooraleer we gaan trouwen. Want de eerste keer ben ik fouter geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja..” Wanneer de nieuwe opnames van ‘Temptation Island VIPS’ starten, is nog niet duidelijk. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lander Colemont

    Alle allebei er nog is goed op los vogelen, dan blijft de stand gelijk en kunnen ze alsnog gelukkig trouwen!

  • sylvie reygel

    Haha tuurlijk hebben waarschijnlijk gewoon een open relatie en kunnen goed acteren 3x meedoen vind ik niet kunnen maar ja ze zullen geen andere deelnemers meer vinden voor het bedriegprogram

  • Robert DE REU

    Ik kan ze geen ongelijk geven, voor de derde maal een droomvakantie, nog zo gek niet gezien.