Chris Pizzello/Invision/AP
Volledig scherm
© Chris Pizzello/Invision/AP

Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdrukte wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelijke popster”

CelebritiesDemi Lovato (28) geeft voor het eerst duidelijkheid over de reden van de overdosis pillen die de artiest in 2018 nam. In ‘The Hollywood Reporter’ klinkt het dat die de waarheid van hun gender negeerde, wat Demi aanzette tot drastisch drug- en alcoholgebruik. De Amerikaanse artiest heeft zich geïdentificeerd als non-binair wil aangesproken worden met de voornaamwoorden ‘die’, ‘hen’ en ‘hun’.

2 reacties

  • gustaaf carpels

    1 maand geleden
    Je hebt mannen en vrouwen zo wordt je meestal toch geboren. Hoeveel kinderen worden er geboren met tergelijkertijd een vagina en een penis. Dat zij zich vragen stellen over hun sekse is dan ook logisch maar dan spreken we toch over een hele kleine groep van mensen denk ik dan. Worden er wel zo'n mensen geboren met twee geslachten
  • Filip De Saeger

    1 maand geleden
    ik ben zelf echt enorm ruimdenkend, maar dat non-binair (what's in a name) snap ik echt niet ... mannen en vrouwen (en trans, maar die worden dan uiteindelijk evengoed vrouw of man na hun transitie) dat lijkt me toch voldoende? Voor mij is al de rest meer dan aandachtszoekerij.