Demi Lovato blijft zeker tot eind dit jaar in kliniek

Demi Lovato tijdens de Billboard Music Awards op 20 mei 2018 in Las Vegas.
Reporters / Mega Demi Lovato tijdens de Billboard Music Awards op 20 mei 2018 in Las Vegas.
Demi Lovato mag nog niet naar huis. Of beter: ze wilt niet. Hoewel de zangeres intussen aan de beterhand is, wijdt ze zich volop aan het succesvol afsluiten van haar afkickproces. 

Demi Lovato keert zeker tot het einde van het jaar niet terug naar huis. Dat weet Us Weekly te melden. Een bekende van de zangeres verklaard tegenover het blad dat het goed gaat met Demi, en dat ze zich vooral richt op haar herstel. “Ze wijdt zich helemaal aan het afkickproces”, aldus de insider. Een ander bron laat weten dat Demi geen andere activiteiten heeft gepland voor de rest van het jaar.

Wilskrachttest

Na 6 jaar nuchter te zijn werd Demi in juli bewusteloos aangetroffen in haar huis na een overdosis, vermoedelijk door het gebruik van heroïne. Na een ziekenhuisopname vertrok de voormalig Disney-ster naar een afkickkliniek. De 26-jarige zou hebben gekozen voor een strenge behandeling. “Voor Demi is dit een wilskrachttest”, aldus een bekende. “Ze wil niet dat het haar te makkelijk wordt gemaakt.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Willem Coopman

    Bravo, maar waarom is ze in hemelsnaam begonnen aan drugs? De mediaheiligen komen met alles weg, zagers, acteurs, voetballers... De rest van de maatschappij moet zich telkens verantwoorden, zelfs bij kleine fouten!