Volledig scherm

Delphine Lecompte kampt met een depressie: “Ik huilde constant en kon me niet meer concentreren”

ShowbizzDelphine Lecompte (43) vertelt openhartig in haar Humo-column over de depressie die haar zes maanden geleden trof. “Ik woon in een piepklein huurhuisje, maar ik slaagde er niet meer in om mijn minuscule tafelblad af te vegen”, klinkt het. De dichteres neemt al vier maanden antidepressivum, waardoor ze zich nu beter voelt.

6 reacties

 • Suzy Antierens

  2 maanden geleden
  Niet iedereen kan mooi zijn, daarbij mooi is niet voor iedereen t zelfde. Jij hebt dan zeker weer andere capaciteiten waar anderen jaloers op zijn, bv super intelligent, een vrije levensstijl, ook grappig en de franke woorden die je met humor en een soort van verlegenheid weet te brengen zodat ze je direct vergeven worden. Dat zijn naar mijn bescheiden mening ook schoonheid. Blijf jezelf!ik ben fan! Grts
 • Karla de Boeck

  2 maanden geleden
  Kop op Delphine !! Die schoon poppemiekes worden ook ouder ! En echte schoonheid zit vanbinnen. Positieve groetjes
 • Danny Oosterlinck

  2 maanden geleden
  Il voel met je mee. Heb scheiding achter de rug en huis moeten verkopen en heb deels zelfde gevoelens. Onmacht en schuldgevoelens over wat is misgelopen. En nu zo moeten verder leven van het ene slecht moment naar het andere. Veel sterkte gewenst. Hopend op die zeldzame momenten dat je efkens tevreden bent waar je moed kunt uit halen om het volgende slecht moment te overbruggen. Hou je sterk om zoveel mogelijk het positieve te zien van het moment zelf!
 • Willy Staccato

  2 maanden geleden
  Ik heb het al eens gezegd als ik ooit nog eens verliefd zou worden op een Belgische vrouw dan is het Delphine lecompte
 • Jean Francot

  2 maanden geleden
  Depressie is mede één van de ergste ziektes die er bestaat, omdat je het niet ziet, niet kan tonen, omdat het zeer vaak niet begrepen wordt, omdat alles zwart en diep zit, en in sommige omstandigheden dodelijk is. Gelukkig wordt er in deze tijden toch meer over gesproken dan meerdere tientallen jaren terug, en bestaat er goede medicatie, vroeger kende men de term “depressie” amper, zeer erg voor die mensen toen. Ik wens je veel sterkte Delphine.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.