De Deense YouTuber Albert Dyrlund kam vrijdag om het leven na een fatale val.
Volledig scherm
De Deense YouTuber Albert Dyrlund kam vrijdag om het leven na een fatale val. © Instagram @albertdyrlund

Deense YouTuber (22) maakt fatale val terwijl hij filmpje maakt op Italiaanse berg

ShowbizzDe Deense YouTuber Albert Dyrlund is op 22-jarige leeftijd omgekomen bij een tragisch ongeval. Dat heeft zijn moeder vrijdag bevestigd aan Deense media. De YouTuber verbleef in de omgeving van de Italiaanse Alpen, maar tijdens het maken van één van zijn video’s liep het fout: Dyrlund kwam ten val en stortte meer dan 200 meter naar beneden.

 1. Huwelijk van prinses Claire bereikte Hollywood: “Haar trouwjurk was inspiratie voor ‘The Princess Diaries’”
  Royalty
  2

  Huwelijk van prinses Claire bereikte Hollywood: “Haar trouwjurk was inspiratie voor ‘The Princess Diaries’”

  Het huwelijk van prinses Claire (48) en prins Laurent (58) vond bijna 20 jaar geleden plaats, maar nog steeds lijken er nieuwe details naar boven te komen. Volgens de Finse historica Ella Holma, die zich specialiseert in de geschiedenis van koninklijke mode, vormde de jurk die Claire destijds droeg dé inspiratie voor de trouwjurk die te zien was in Disneyfilm ‘The Princess Diaries 2’. Volgens ontwerper Edouard Vermeulen (65) gaat het wellicht om een toevalligheid.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.