Deborah uit ‘Temptation Island’ wint Mrs. Universe Belgium

Deborah Leemans
Dieter Bacquaert Deborah Leemans
Deborah Leemans, die met haar toenmalige partner Tim Wauters deelnam aan het vorige seizoen van ‘Temptation Island’, heeft het kroontje van Mrs. Universe Belgium gewonnen. Dat meldt ze zelf op Instagram.

Deborah maakte in september bekend dat ze zou deelnemen aan de wedstrijd, “een verkiezing voor elegante klassedames tussen de 25 en 45 jaar jong”. Zondagavond meldde de Ninoofse jongedame trots dat ze gewonnen heeft. “Ik heb niet enkel de prijs in ontvangst mogen nemen van meest fotogenieke deelneemster, maar ook heb ik de kroon mogen ontvangen en ben ik Mrs. Universe Belgium 2019 geworden”, schrijft ze op Instagram. “Ik wil iedereen bedanken die in mij geloofde, gesteund heeft en aanwezig was.” Naast het feit dat ze een jaar lang de titel mag dragen, mag ze ons land ook vertegenwoordigen op de internationale verkiezing van Mrs. Universe.

Het is niet de eerste keer dat Deborah deelneemt aan een missverkiezing. In 2017, voor haar deelname aan ‘Temptation Island’, werd ze tweede eredame bij Miss Elégance.
29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joris Peeters

  Eerder doorsnee, meer sympathiek dan echt mooi.

 • Marcel Vandamme

  Als dat alles is wat we hebben... en ja mijn vrouw is stukken mooier, maar zou nooit aan zo'n achterlijke wedstrijd deelnemen!

 • Philippe Schotte

  Ze waren met drie kandidaten maar op het allerlaatste moment hebben er twee afgehaakt wegens stekende hoofdpijn .

 • Dean Janssen

  Ze heeft haar charmes en is mooi (anders dan altijd blond), maar om dit nu tot 'Miss Universe challenge' te bekronen... En men vraagt zich af waarom België het gegarandeerd niet eens tot de finale haalt, want je weet van te voren welke soort het scoort! Ik zeg er wel bij, ik vind het 'Miss Universe' mentaliteit niet kunnen, want dit weerspiegeld het verkeerde imago van een vrouw. Schoonheid kent géén definitie!

 • Glenn Verbeeck

  Goed zo Deborah!