Exclusief voor abonnees

Debby Pfaff en Nicolas Liébart zijn nog steeds dolverliefd: “Uit elkaar gaan? Nee, het moet maar lukken”

Dieter Bacquaert
Deze maand zijn Debby Pfaff (43) en Nicolas Liébart (39) zeven jaar getrouwd. Een periode waarin ze niet gespaard bleven van zorgen en spanningen, onder andere door de opvoeding van hun tienerzonen Liam (12) en Keano (14). Ondanks alles blijft de liefde groot. Dat vertellen ze deze week in Story.

Het is intussen zeven jaar geleden dat VTM stopte met de realitysoap ‘De Pfaffs’, over de familie van voormalig voetbalkeeper Jean-Marie Pfaff. Sindsdien is er een en ander veranderd, ook bij oudste dochter Debby en haar man Nicolas. Zij trouwden kort na de laatste aflevering, hun zonen Liam en Keano zijn intussen knappe tieners en ook op professioneel vlak heeft het koppel niet stilgezeten. Tijdens het programma werd Nicolas nog bestempeld als de ‘luie van de familie Pfaffs’, maar nu is hij al vijf jaar in binnen- en buitenland actief in de pipe repairing voor de industrie, zoals raffinaderijen. Debby sloot intussen de deuren van haar zonnebankcenter en nagelstudio in Beveren. “Ik heb dat zestien jaar met veel passie gedaan, maar het was tijd voor iets anders”, vertelt ze ontspannen tijdens een weekend met haar gezin in Adventure Valley in Durbuy. “De rollen zijn nu omgekeerd. Terwijl vroeger vooral Nicolas voor de kinderen zorgde, ben ik nu meer thuis. Ik werk halftijds als administratief medewerkster bij een tuinaanlegbedrijf. Ik doe dat graag, maar ik ben nog een beetje zoekende naar wat ik eigenlijk écht wil. Mijn droom is om iets te doen met kinderen. Les geven in het lager onderwijs bijvoorbeeld, of ondersteuning geven aan kinderen met een problematiek.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mathieu Wemel

    Dikke duim