De zoon van Ilse De Meulemeester wil model worden: "Ik vind het niet erg dat ze me een snob noemen"

Conrad Janssens ambieert een modellencarrière.
RV Conrad Janssens ambieert een modellencarrière.
Kleine jongens worden groot. Ook Conrad Janssens (16), de zoon van Ilse De Meulemeester (47) en Glenn Janssens (44), alias de Keizer van de Wegwijzer. De jongen droomt ervan het bedrijf van z’n vader verder uit te bouwen, maar wil ook een naam worden in de modewereld. "De zoon van een ex-Miss België zijn opent natuurlijk deuren, maar ik ben zelf ook een doorduwer", zegt Conrad in Dag Allemaal.

Dat de appel niet ver van de boom valt, daar is Conrad Janssens het levende bewijs van. Op zijn zestiende is het al overduidelijk dat hij de looks van zijn ouders heeft geërfd. En net als zij, houdt hij van de nodige luxe. Daar pakt hij ook graag mee uit op sociale media. ­Dure kledingmerken, exotische reizen, vijfsterrenhotels... "Ach, da’s een uitvergroting", zegt Conrad. "Mijn leven is gewoner dan je zou denken."

Je noemt jezelf een fashion addict en je hebt de looks van een fotomodel. Is dat je droomberoep?

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Philippe Deckers

  Alles begint bij een goede opvoeding.

 • Didi Bellens

  Zo mooi is hij nu ook weer niet hoor. En wat een arrogant ventje en dat al op zo'n jonge leeftijd. Hij heeft geluk dat hij zijn papa heeft zodat hij het gewoon verder kan overnemen zonder iets extra te moeten doen.

 • Marc Sierens

  Ja het is duidelijk,modellen werk zal hem liggen.

 • paulette dujardin

  doe die ......slippers uit!!!!!

 • melanie sinnaeve

  Hij gaat met z'n sjakosj slaan!