Erica Meiland vertelt in Dag Allemaal over de outing van haar echtgenoot Martien.
Volledig scherm
PREMIUM
Erica Meiland vertelt in Dag Allemaal over de outing van haar echtgenoot Martien. © Kristof Ghyselinck

De wereld van Erica Meiland stortte in na de outing van Martien: “Ik dacht écht ‘ik ga die man vermoorden’”

ShowbizzIn de chaos van de Meilandjes blijft Erica Renkema (57) altijd de rust zelve. Maar schijn bedriegt. “Zonder mijn pillen zou ik er even opgefokt bij lopen en iemand op de bek willen slaat als er iets fout gaat”, zegt ze. De echtgenote van Martien Meiland (60), die deze week haar biografie uitbrengt, vertelt in dit exclusieve gesprek over haar bewogen jeugd, Martiens outing, haar libido en de frustraties rond haar meest recente relatie. “Ik ben een fitte vrouw, hé, wat moet ik met zo’n man?”

14 reacties

 • Jenny stevens

  1 jaar geleden
  Recht voor de raap Erica .Kordaat vind ik leuk aan haar
 • Luc Ver Eecke

  1 jaar geleden
  Hier tonen ze liever overal herhalingen , dat is beter zeker ?
 • Marc Wouters

  1 jaar geleden
  Ik heb daar totaal geen last van, weet dat ze bestaan maar da's ook alles. Ze zijn populair dus mensen zullen het el goed vinden. Leven en laten leven.
 • Ilse Verlinden

  1 jaar geleden
  Sorry, dat snap ik niet. Hoe kun je dat nu niet zien?
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Je gaat me niet komen vertellen dat een man die zich op die manier gedraagt een hetero man is, en dat zijn vrouw dat niet ziet. Geld, geld en geld, dat zal wel de reden zijn.
 1. Internet lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck tijdens de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”
  Play
  Celebrities

  Internet lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck tijdens de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”

  Zondagavond was het weer zover. Dan vond de uitreiking van de 65ste Grammy Awards plaats in Los Angeles. Als vanouds waren er heel wat grote sterren aanwezig, onder wie ook Jennifer Lopez (53), die vergezeld werd door manlief Ben Affleck (50). Maar die laatste leek overal te willen zijn, behalve aan de zijde van zijn vrouw. Het internet lacht zich dan ook een breuk met de ‘miserabele’ acteur.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.