Kelly Pfaff
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Pfaff © Dieter Bacquaert

De week van Kelly Pfaff: “Liefst van al had ik dit jaar onze geloften vernieuwd op Bali”

ShowbizzHoe het is om tijdens deze atypische feestmaand deel uit te maken van een grote, hechte familie, vertelt Kelly Pfaff (43) in haar column. Net voor de feestdagen had ze iets moois te vieren: haar eenentwintigste huwelijksverjaardag met Sam Gooris.

5 reacties

 • nikki groothuis

  3 weken geleden
  Wij hebben net als u ook een grote hechte familie die elkaar moet missen in deze tijd maar moeten we daar nu ook mee in de krant komen.Denk er eens aan dat er mensen zijn die de eindjes aan elkaar moeten knopen en hun kinderen niet alles kunnen geven terwijl gij zit te klagen omdat je niet naar bali kunt.Echt zielig
 • Georges Van Soest

  3 weken geleden
  We hopen allemaal op betere tijden Kelly, zelf heb ik iemand verloren in die verschrikkelijke corona pandemie. Ik begrijp de reactie van Michel (hieronder)! Het is kerstmis en ik zal het beschaafd houden. In ieder geval afstel is geen uitstel, ik hoop dat je je dromen kunt verwezenlijken in 2021. Nog een prettige eindejaarsovergang! Georgessiam.
 • Peter De Neve

  3 weken geleden
  als madam maar in belangstelling kan lopen want dan krijgt ze natuurlijk onwaarschijnlijk veel gratis cadeaus of BV korting zoals we zeggen in Vlaanderen, shame on you, profiteren van andermans miserie voor eigen profijt , goooooeeee beeezig
 • walter molenberghs

  3 weken geleden
  Michel, die mensem hebben nooit geen schaamte gekend.
 • Michel Vandewiele

  3 weken geleden
  Is dat het grote verdriet van madam Goris ? Niet beschaamd dergelijke dingen te vertellen wetende zoveel mensen creperen en kapot gaan van verdriet door corona. de schaamte voorbij !
 1. COLUMN. De week van Kelly Pfaff: “We bezorgden Kenji de verrassing van zijn leven, hij was helemaal van slag”
  PREMIUM
  Showbizz

  COLUMN. De week van Kelly Pfaff: “We bezorgden Kenji de verrassing van zijn leven, hij was helemaal van slag”

  Hoe het is om tijdens deze atypische feestmaand deel uit te maken van een grote, hechte familie? Dat vertelt Kelly Pfaff (43) je de komende weken in haar nieuwe column. Binnen hun gezin zijn de festiviteiten al gestart: zoon Kenji is net 19 geworden. Ze vertelt deze week over de grote verrassing die ze hem bezorgden, maar ook dat dochter Shania worstelt met het verloren jaar. “Ze kon haar studies aan de hogeschool niet aanvatten.” En ze staat ook even stil bij het overlijden van Maradona. “Als hij in Europa was, liet hij dat altijd weten aan papa.”
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'