Birgit Van Mol
Volledig scherm
PREMIUM
Birgit Van Mol © VTM

De week van Birgit Van Mol: “De hele klas van Otis moest in quarantaine. Ze zitten nu weer weken thuis”

ShowbizzIn dit coronajaar is het belang van Rode Neuzen Dag groter dan ooit. Als ambassadrice van de actie beseft VTM NIEUWS-anker Birgit Van Mol (52) bijzonder goed welke impact het virus heeft op kwetsbare jongeren. Maar corona laat ook haar eigen gezin niet ongemoeid, vertelt ze deze week in haar column.

8 reacties

 • André Van Laethem

  9 maanden geleden
  Jeanine , vergeet die quarantaine. Dat werkt voor geen meter. Zelfs contact tracing is een regelrechte grap. Zelf meegemaakt. Wees verstandig en hou u aan uw eigen regels. Ben er zeker van dat de meeste burgers verstandiger zijn dan het cijfergedoe van statistieken die op lucht gebaseerd zijn.
 • Kristof Degros

  9 maanden geleden
  Welkom to real life ... dat is dus voor iedereen zo ... En er zal nog wel een weekje bijkomen. Want de cijfers dalen wel, maar pas tegen donderdag/vrijdag zal je het verschil zien. En volgende week terug overvolle bussen en 2 weken later zijn we weer even ver
 • gilberte Vergaelen

  9 maanden geleden
  Wat gaat het volgende week zijn? Dit week-end heeft het nooit zo druk geweest aan zee! Afwachten maar binnen een tiental dagen!
 • marc castermans

  9 maanden geleden
  Moeten wij dit weten? Er lopen er zo honderdduizenden rond.
 • Sjonny Martero

  9 maanden geleden
  De scholen nog minstens twee weken sluiten. Anders zal het weer prijs zijn tegen 15 december. Maar wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil. Voor de politiekers en de ongehoorzamen.
 1. Mel B heeft het opnieuw aan de stok met haar ex Stephen Belafonte
  Celebrities

  Mel B heeft het opnieuw aan de stok met haar ex Stephen Belafonte

  Mel B (46) wil in de toekomst graag meer tijd doorbrengen met haar 9-jarige dochter Madison en daar heeft het Spice Girls-gezicht duidelijk veel voor over. De zangeres maakte het namelijk duidelijk dat ze het niet eens is met de opvoeding van haar ex Stephen Belafonte (46). Mel B beweert immers dat Stephen een videogesprek had met hun dochter terwijl er op de achtergrond halfnaakte vrouwen aan het dansen waren.