De Warmste Week gaat van start in Mechelen: dit staat er allemaal op het programma

ShowbizzDe Warmste Week ging deze ochtend van start, live vanuit Mechelen. Met de slogan ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’ zet de solidariteitsactie dit jaar een maatschappelijk thema op de kaart. De Warmste Week zamelt ook geld in voor het DWW Fonds, dat speciaal werd opgericht bij de Koning Boudewijnstichting om 200 projecten te steunen. 

3 reacties

 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Volledig akkoord met mr Vreus. Ik blijf ook mooi achter mijn (hout)kachel zitten en ik hou ook de knip op de portemonneeeee! Er zijn er die er veel beter tegenkunnen dan ik…
 • rene vreys

  5 maanden geleden
  Wie vindt dat uit ,warme week achter de kachel en mijn geldbeugel dicht ga het geld maar halen waar het teveel zit bij de politiekers
 • didier beurkens

  5 maanden geleden
  Op zicht weer een mooie actie maar ik zou me dood schamen als politiekers dat er zulke acties moeten zijn voor deze doelen. Waar dient al ons belastinggeld eigenlijk voor ?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.