Exclusief voor abonnees

De vettige berichten die BV's ontvangen: "Ik vraag hen of ze ook zo tegen hun dochter praten"

Ook MNM-dj Julie Van den Steen krijgt vaak ongepaste berichten.
Steven Richardson Ook MNM-dj Julie Van den Steen krijgt vaak ongepaste berichten.
Wie een beetje bekend en een beetje actief op sociale media is, heeft het vlaggen: vetzakkerij. De gore 'neuk'-berichtjes die presentatrice An Lemmens enkele dagen geleden wereldkundig maakte, zijn heel herkenbaar voor andere BV's. Ook voor mannen.

Kom neuken met u lekkere kont'
'Nee nee grapje'
Of:
'Ik wil zo hard neuken'
'Zodat iedereen u kan horen kreunen'
'Met u dikke tetten'

De gore 'neuk'-berichtjes die presentatrice An Lemmens enkele dagen geleden wereldkundig maakte.
Instagram De gore 'neuk'-berichtjes die presentatrice An Lemmens enkele dagen geleden wereldkundig maakte.

Ziehier de - ahum - fanmail die VTM-presentatrice An Lemmens (38) ontvangt op Instagram. Omdat ze het zo zoetjesaan gehad heeft met dergelijke berichten, gooide ze de screenshots ervan online. De afzender had ze onherkenbaar gemaakt, maar ze vroeg zich wel luidop af of ze dat een volgende keer ook nog zou doen. Ongepaste en vulgaire sekspraat incasseren is een constante in het leven van bekende Vlamingen, blijkt al snel uit een rondvraag. "Standaard", noemt tv-persoonlijkheid Lesley-Ann Poppe (39) het. "Ik ken geen enkele bekende vrouw bij wie dat niet het geval is, dat is echt erg.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
35 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronald Van Beneden

  Hopelijk gewassen en gedroogd voor het knippen.

 • Dante Mertens

  Tja Marc, bedankt voor je voorbeeldige staatsburgerschap maar dat is hier niet hetzelfde.Het gaat niet om spam-mails die naar honderdduizenden email-adressen opgestuurd worden door Russische of Indische sweatshops in de hoop mensen op te lichten, dit zijn rechtstreekse berichten van bestaande personen die heel duidelijk en specifiek naar een bepaalde persoon gericht zijn, niet voor geld maar uit vunzigheid.

 • Frank De Witte

  Als je als BV op sociale media zit om er reclame te maken en geld mee te verdienen, dan ken je dat gevaar op voorhand. Viespeuken gaan er altijd zijn, gisteren, vandaag en morgen ook. Kan je helemaal niks tegen beginnen. Als je daar niet tegen kan, ga dan gewoon niet meer op social media en het probleem is opgelost.

 • Marc Spandel

  Tja, ik ben ook geen BV, maar de laatste tijd krijg ik ook massaal dergelijke aanbiedingen via email. Die gaan automatisch naar het vakje 'ongewenste mail' en worden geblokkeerd. Ik houd trouwens een lijst bij met de servers van waar deze email wordt verzonden en speel deze door aan de CCU.

 • Pol Segers

  Als u gegevens zelf beschermd.Zou je het niet eens bekend moeten maken.Maar soms doe je aan sociale media.Dat is de deur openen voir iedereen.