Bart De Pauw en zijn advocaat Michael Verhaeghe komen aan op de inleidende zitting van het proces in de rechtbank van Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Pauw en zijn advocaat Michael Verhaeghe komen aan op de inleidende zitting van het proces in de rechtbank van Mechelen. © BELGA

De verzegelde ‘Bart De Pauw-enveloppe’ mag geopend worden, vinden de actrices

Actrices Maaike Cafmeyer en Liesa Naert hebben geen enkel bezwaar tegen het openbaren van de ‘enveloppe’ met de initiële meldingen over grensoverschrijdend gedrag bij de VRT door Bart De Pauw. ‘Mijn cliëntes willen maar één ding en dat is dat het vooruitgaat.’

35 reacties

 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Moest iedereen superbraaf zijn, dan zou er nergens ter wereld een proces plaatsvinden. Maar niet iedereen is superbraaf, gelukkig maar. Hier is er sprake van een ongelijke strijd: een groep vrouwen tegen 1 man. Moderne 'sterke' vrouwen in groep, rekenen expliciet op een gunstige behandeling in het gerecht, omdat ze impliciet nog altijd het zwakke geslacht zijn.
 • Paul Philippaerts

  1 jaar geleden
  Laat ons die duizenden berichten van de pauw ook maar eens lezen. Dan kunnen we ons een idee vormen van die terreur, waar voornoemde kerel dus niks in gezien heeft. Laat die schunnigheid maar boven tafel komen. Dan kan je je inbeelden wat het moet zijn als sommige mannen denken macht te hebben om vrouwen te terroriseren met onschuldige sex berichtjes.
 • Patrick De pauw

  1 jaar geleden
  De VRT zal mogen schadevergoeding betalen let maar op
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  De Pauw weet ook wel dat wat hij gedaan heeft niet ok was maar hij hoopt dat de rechtbank zal inzien dat de VRT de samenwerking niet zo snel mocht stopzetten.
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Als je logisch nadenkt moet je u toch kunnen verdedigen tegen wat voor beschuldigingen dan ook ! Hoe kun je iets zinnig’s zeggen over iets waar je word van beschuldigd als je niet wéét wat het eigenlijk is ??