De Verhulstjes trekken naar Saint-Tropez
Volledig scherm
PREMIUM
De Verhulstjes trekken naar Saint-Tropez © Getty/Ghyselinck

‘De Verhulstjes' trekken naar Saint-Tropez: "Het is er belachelijk duur, maar het voelt als thuiskomen"

ShowbizzVan Oostduinkerke naar het mondaine Saint-Tropez: voor Gert Verhulst is het maar een kleine stap. De presentator ruilt binnenkort de Belgische voor de Zuid-Franse badplaats, om er met de hele familie even tot rust te komen. En Vlaanderen mag meegenieten, want het tweede seizoen van 'De Verhulstjes' wordt er ingeblikt. Maar hoe is Gert daar eigenlijk terechtgekomen, en waar zal de familie verblijven? "Ik ben er tien jaar geleden verliefd op geworden. Met dank aan Nicole en Hugo.”

103 reacties

 • imke de meester

  1 jaar geleden
  natuurlijk voelt dat als thuis komen, niet voor iedereen, behalve voor diegene die een grote beurs heeft. Een bezoekje en een etentjes kunnen er nog van af, maar er echt mijn vakantie doorbrengen in een hotel op het strand, dat is voor weinigen weggelegd. Ik gun het hem hij heeft er hard genoeg voor gewerkt.
 • Kozzion Mozz

  1 jaar geleden
  Saint tropez staat ook altijd op de agenda als we naar de cote d azur gaan. Groot gelijk Gert. Sainte Maxime vind ik ook top
 • roos de fauw

  1 jaar geleden
  Ik ga al 40 jaar naar Saint-Tropez en omliggende dorpjes; huur er een villatje en ken al de goeie, lokale, niet dure restaurantjes; het is er soms goedkoper of Knokke en zeker de wijnen. Nicole en Hugo kwam ik er ook tegen aan de haven en heb er gezellig mee gepraat. Ik heb er vele vrienden leren kennen en de restaurantjes en boetiekjes kennen mij daar al goed. Dit jaar zal het voor oktober zijn. Het is altijd thuiskomen voor mij.
 • Dimitri Ganje

  1 jaar geleden
  Hij mag er blijven. Dan zien we eens iets anders op tv dan alleen maar gertje.
 • Luc Vandamme

  1 jaar geleden
  dan kunnen ze een serie doen de Verhulstjes in St Trop
 1. Drie jaar na het overlijden van haar man is Hannelore Bedert opnieuw verliefd: “Stijn blijft de man die ik graag zal blijven zien”
  BV

  Drie jaar na het overlijden van haar man is Hannelore Bedert opnieuw verliefd: “Stijn blijft de man die ik graag zal blijven zien”

  Hannelore Bedert is opnieuw gelukkig in de liefde. Dat heeft ze zelf laten weten in haar column in ‘Libelle’. Het is voor de zangeres de eerste keer dat ze opnieuw verliefd is na het verlies van haar echtgenoot Stijn in 2019. “Wat een heerlijk gevoel is het om na zoveel verdriet weer open te staan voor iets nieuws”, schrijft ze onder meer in haar column.
 2. Hilde Van Wesepoel blikt terug op eigen ontslag bij 'Familie': "Ook geschrokken dat Martine Jonckheere en Gunther Levi moesten vertrekken, maar dat is het leven”
  Play
  Showbizz

  Hilde Van Wesepoel blikt terug op eigen ontslag bij 'Familie': "Ook geschrok­ken dat Martine Jonckheere en Gunther Levi moesten vertrekken, maar dat is het leven”

  Actrice Hilde Van Wesepoel zal voor heel wat soapfans altijd Linda Desmet uit ‘Familie’ blijven. “Toen ik na 17 jaar ontslagen werd, had ik het daar erg moeilijk mee, vooral de manier waarop” vertelt Hilde aan Jarne. “Linda was altijd zo’n goed karakter, en uit het niets werd ze de bitch” voegt ze eraan toe.