Adriaan Van den Hoof
Volledig scherm
PREMIUM
Adriaan Van den Hoof © VRT

De vele facetten van Adriaan Van den Hoof: “Hij voelt alles dubbel zo sterk aan: z’n vreugde maar ook z’n verdriet”

ShowbizzDe afgelopen vijf jaar heeft Adriaan Van den Hoof (48) zich met ‘Switch’ opgewerkt tot de ongekroonde koning van de zomerquiz. Hij doet dat op heel eigen wijze, zoals hij al z’n hele leven eigenzinnig z’n weg baant tussen de vele valkuilen van de showbizz. “Als ik zeg dat Adriaans privéleven hoge pieken en diepe dalen heeft gekend, dan denk ik niet dat ik overdrijf”, zegt Warre Borgmans. Een portret van de man die sneller denkt dan z’n schaduw en de gave bezit om op recordtijd iedereens vriend te worden, maar ook z’n deel van de miserie heeft gehad.

0 reacties

 1. Crevits: “Subsidies Pukkelpop worden stopgezet en niet uitbetaald tot onderzoek van parket is afgerond”
  Play
  238

  Crevits: “Subsidies Pukkelpop worden stopgezet en niet uitbetaald tot onderzoek van parket is afgerond”

  Het parket van Limburg opent een onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de ­bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Dit na een artikel van de satirische website 't Scheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging. Pieter Strauven, woordvoerder van het parket Limburg, bevestigt aan HLN LIVE dat er een opsporingsonderzoek is gestart. Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) heeft in de commissie Economie vanochtend laten weten dat de subsidies aan Pukkelpop worden stopgezet en niet uitbetaald tot het onderzoek is afgerond.
 2. Ook Belgische fans moeten geduld hebben: Elton John ondergaat heupoperatie en stelt afscheidstournee uit naar 2023
  Concertnieuws

  Ook Belgische fans moeten geduld hebben: Elton John ondergaat heupopera­tie en stelt afscheids­tour­nee uit naar 2023

  Elton John (74) heeft zijn terugkeer naar het podium voorlopig weer uitgesteld. De Britse zanger zou begin september zijn afscheidstournee na anderhalf jaar hervatten in Duitsland, maar die eerste shows had hij door de coronacrisis al verzet naar 2023. Ook de uitverkochte concerten in het Antwerpse Sportpaleis worden nu verplaatst, deze keer vanwege een blessure aan zijn heup.
 1. Gezondheidsexperten halen uit naar Nicki Minaj na controversiële tweets rond coronavaccin: “Ze moet zich schamen”
  Celebrities
  1

  Gezond­heids­ex­per­ten halen uit naar Nicki Minaj na controver­siële tweets rond coronavac­cin: “Ze moet zich schamen”

  Afgelopen maandag was Nicki Minaj al niet aanwezig op het Met Gala omdat ze weigert om zich te laten vaccineren. Naar eigen zeggen omdat ze eerst nog wat onderzoek wil doen, maar dat hield de 38-jarige zangeres niet tegen om enkele opvallende uitspraken de wereld in te sturen. Uitspraken die stilaan uit de hand dreigen te lopen, want Nicki kreeg zowel de Britse premier als enkele gezondheidsexperten op haar dak.