Annelies Verlinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Annelies Verlinden. © Dieter Bacquaert

De vakantiejob van minister Annelies Verlinden: “Als ik de avond tevoren was uitgegaan, stond ik met kleine oogjes achter de toonbank”

BVNu is ze minister van Binnenlandse Zaken en Institutionele Hervormingen, maar Annelies Verlinden (44) heeft nog heel wat andere werkervaringen opgedaan. Als jonge student werkte ze in een bakkerswinkel in Schoten, en daar moest ze stevig de handen uit de mouwen steken. “Ik kreeg de kans niet me ook maar één seconde te vervelen”, klinkt het in ‘Story’.

33 reacties

 • Frans Sels

  1 maand geleden
  dit is denkelijk de job die ze kan ...als minister is ze onbekwaam .
 • Freddy De sloover

  2 maanden geleden
  Ten dienste staan van anderen?al die ministers staan vooral ten dienste van zichzelf..
 • Dirk Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  En na het verkopen van gebakken broodjes verkoopt ze nu gebakken lucht.
 • Evy DeBaere

  2 maanden geleden
  Een hele toffe, mooie, intelligente dame. Maar daarom is men nog geen goed politicus. Jammer.
 • Marnix Depoorter

  2 maanden geleden
  Mooi voorbeeld van hoe je kan meedoen op een positieve manier aan de maatschappij .
 1. Meest gehate moeder op het internet, Yolanda Hadid, drijft de spot met kritiek in nieuwe TikTok-video
  Play
  Celebrities

  Meest gehate moeder op het internet, Yolanda Hadid, drijft de spot met kritiek in nieuwe Tik­Tok-vi­deo

  Yolanda Hadid (58), moeder van supermodellen Bella (25) en Gigi (27) Hadid, reageert via TikTok op de kritiek die ze krijgt over haar manier van opvoeden. Het voormalige model wordt voornamelijk verweten dat ze haar dochters een slechte relatie met voeding heeft aangeleerd. Zo is te zien in een fragment van het Amerikaanse realityprogramma ‘The Real Housewives of Beverly Hills’ hoe Yolanda aan haar dochter Gigi vertelt dat ze “enkel een paar amandelen mag eten wanneer ze zich slap voelt”. Als reactie op de commotie die ontstaan is bij de fans van haar dochters, heeft de moeder nu op TikTok een video geplaatst waarin ze gretig uit een kom amandelen eet die op haar hoofd staat.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.