De strijd om ‘Zomerhit’-trofee was nog nooit zo spannend: hoe ronselen de genomineerden stemmen?

MuziekDe strijd voor de titel van ‘Zomerhit 2022' is nu echt losgebarsten. Liefst twintig artiesten nemen het tegen elkaar op. Dat betekent dat ze alles uit de kast moeten halen om door te stoten tot de finale. Showbits-reporters Senne en Jarne trokken daarom naar de BV’s om te checken hoe zij de meeste stemmen in de wacht proberen te slepen.

7 reacties

 • Jan Joris

  2 maanden geleden
  Zomerhit? Vaak heb ik die nummers (waarschijnlijk gelukkig) niet eens gehoord. Een zomerhit is voor mij een nummer dat je in een zomerse sfeer brengt en dat je overal hoort. Nu zijn het vaak gladde would-be artiesten, die uit 1 of ander productiehuis komen.
 • Geert Maes

  2 maanden geleden
  Winnaar is al lang gekend. Om te lachen dat wedstrijdje
 • annie lapaige

  2 maanden geleden
  Waarom stemmen , het zal weer gaan tussen de stadsbader en iemand uit de registal . Zoals verleden jaar , dan was bazart een terechte winnaar en niet niels en regi . Dit jaar , buiten margriet , enkel zagen en onverstaanbare rommel . Vanwege , haegeman jean
 • Bruno Duysburgh

  2 maanden geleden
  Maar het is wel leuke ontspanning. Zwaartekracht mag winnen of Vuurwerk
 • Moniek Smets

  2 maanden geleden
  Voor mij zit er geen een bij ,de meeste versta je niet eens wat ze zingen ze mompelen met de micro in de mond . Ge vind er nog weinige dat echt kunnen zingen .