bitcoin
Volledig scherm
PREMIUM
bitcoin © Los Angeles Times via Getty Imag

De speurtocht naar Satoshi Nakamoto, de geestelijke vader van de Bitcoin

ShowbizzIedereen wil een stuk van de taart, vandaar dat investeren in en speculeren op Bitcoin steeds populairder wordt. Vraag is hoelang dit nog zal duren, want overheden willen cryptovaluta aan banden leggen en volgens sommigen is Bitcoin trouwens niet meer dan een piramidespel, dat vroeg of laat moet crashen. Van de schepper van het Bitcoin-fenomeen moet men alleszins geen antwoord verwachten. Die laat al jaren niets meer van zich horen. En wat nog mysterieuzer is: niemand weet wie dat is.

12 reacties

 • Sobek Wessels

  3 weken geleden
  Bitcoin is enkel Iets Waard Omdat je het terug in Dollars of Euro's kan omzetten . Maw het is een Ponzi scheme ..er wordt geld ingestoken door mensen ...dan komen er nog meer mensen die er geld insteken en begint het aan populariteit te winnen en zo gaat de waarde van Bitcoin omhoog ..Tot De eerste inversteerders Hun Winsten gaan innen en dan zakt Bitcoin terug ...en zuigt het nieuwe slachtoffers aan ! Als iemand winst Maakt ..is er een ander dat Verliezen heeft !
 • lodewijk maesen

  3 weken geleden
  overheden willen bitcoin aan banden leggen..goldman sachs en andere grootste investeringsbanken investeren in bitcoin..alle politiekers zijn vriendjes met de grote banken dus...een piramidespel? haha...voorstrevende technologie zoals het internet paar decennia terug..nu ondenkbaar geworden net zoals bitcoin zal zijn
 • Danny Bottelier

  3 weken geleden
  Voor de moment is de prijs ferm gezakt. Het is nu het moment om er (bij) te kopen. De overheden willen het aan banden leggen. Waarom denk je dat dit is? Omdat ze er niets aan verdienen en omdat hun machtige vriendjes, de banken overbodig worden met cryptomunten. Daarom.
 • Elise Van Damme

  3 weken geleden
  Crypto is een blijvertje net zoals het corona virus. Denk daar maar eens over na.
 • Bart Vanlandeghem

  3 weken geleden
  Bitcoin uitvinder is Hal Finney - helaas jaren geleden overleden.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge