SBS Belgium
Volledig scherm
© SBS Belgium

‘De Slimste Mens Ter Wereld’ gaat in 2022 een maand vroeger van start

TVDe Slimste Mens Ter Wereld’, het programma waarin BV’s hun quiz-skills in testen, zal in 2022 eerder uitgezonden worden dan normaal. Dat vertelt presentator Erik Van Looy (59) in een podcast. Door het WK in Qatar schuift VIER in het uitzendschema.

4 reacties

 • Micky Bones

  3 maanden geleden
  Blijven gaan Eric!
 • dretie munkies

  4 maanden geleden
  Als ze verder willen doen is er maar één oplossing : het doen zoals in Nederland : verder gaan met één bekwaam jurylid !
 • Felix Strackx

  4 maanden geleden
  De laatste editie was echt niet te genieten. Hou er in 's hemelsnaam mee op.
 • patrick feyen

  4 maanden geleden
  Stop er alstublieft mee, het is uitgemolken
 1. Bioscopen reageren met dubbel gevoel op beslissingen overlegcomité: “Dit is een geluk bij een ongeluk”
  FILM
  2

  Bioscopen reageren met dubbel gevoel op beslissin­gen overlegco­mité: “Dit is een geluk bij een ongeluk”

  Het Overlegcomité kwam deze voormiddag samen om de coronamaatregelen op scherp te stellen. Ze beslisten onder meer dat bioscopen mogen openblijven, op voorwaarde dat er minder dan 200 personen in de zaal zitten. Een opluchting voor de kleinere zalen, die er gisteren nog van uitgingen dat ze moesten sluiten. “We zijn relatief blij met deze beslissing, want nu mag er tenminste nog iets.” Toch is er een punt waar ze hun twijfels bijhebben. “Jambon sprak over een anderhalve meter afstand in bioscopen. Indien die maatregel er effectief komt, kan amper 30% van de zaalcapaciteit gebruikt worden. Financieel heeft dat zware repercussies.”