Exclusief voor abonnees

De 'schuldige' achter Kampioenen-marathon: “Het was als grap bedoeld”

24 UUR AAN ÉÉN STUK NAAR AANEENRIJGING VAN MISVERSTANDEN KIJKEN: WIE BEDENKT ZOIETS?

Vierentwintig uur aan één stuk onderuitgezakt in een bioscoopzetel naar 'F.C. De Kampioenen' kijken. Voor velen klinkt het ongetwijfeld als een marteling. Maar kijk: de eerste 500 tickets vlogen gisteren de deur uit. De Vlaming is de Kampioenen nog steeds niet beu, mijn gedacht!

Fans van Boma, Marcske, Carmen en co. weten wat te doen van vrijdagavond 15 maart tot zaterdagavond 16 maart. Dan pakt Kinepolis Antwerpen uit met een hele avond, nacht én dag vol 'F.C. De Kampioenen'-plezier. Voor de marathon worden uit 21 seizoenen de 30 beste afleveringen geselecteerd. 'Verantwoordelijke' voor deze stunt: Laura Joukes, een 20-jarige studente uit Grimbergen die helemaal verslingerd is aan de fictieve amateurvoetbalploeg. "Een foltering, zeg je? Nee, naar de Kampioenen kijken is voor mij allesbehalve een marteling. (lacht) Ik heb alle 273 afleveringen met veel plezier bekeken."

Je hebt 29% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.