De Romeo’s schenken 12.500 euro aan goed doel dankzij verkoop van 500 km frikandellen

De Romeo’s schenken 12.500 euro aan Make-A-Wish
De Romeo's De Romeo’s schenken 12.500 euro aan Make-A-Wish
Zo’n drie jaar geleden lanceerden De Romeo’s hun eigen frituursnack: de Frikandel XXL. Het afgelopen jaar werden daarvan 1,5 miljoen stuks verkocht, goed voor 500 km worst. Een deel van de opbrengsten schenken de zangers aan Make-A-Wish.

“Het afgelopen jaar zijn er in de Belgische frituren zo’n 1,5 miljoen stuks verkocht van onze Romeo’s Frikandel XXL, goed voor 500 km worst. Omgerekend gingen er de voorbije 365 dagen non-stop meer dan 1 meter worst per minuut over de toonbank”, vertellen De Romeo’s. “In vergelijking met vorig jaar is er 10 procent meer verkocht, waardoor we 1.000 euro extra kunnen schenken aan Make-A-Wish, goed voor een totaalbedrag van 12.500 euro.” 

“We willen graag iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt en ook het komende jaar blijven we de trotse ambassadeurs van onze eigen frikandel. We blijven ook centen doneren waarmee de vereniging zoveel mogelijk wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte kan blijven realiseren.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.