'De Redders' en 'Het Rad' vanaf 2 augustus op Play4.
Volledig scherm
'De Redders' en 'Het Rad' vanaf 2 augustus op Play4. © Play4

‘De Redders’ en ‘Het Rad’ vanaf begin augustus op tv

TVAugustus belooft een entertainende maand te worden voor de Play4-kijkers. Vanaf 2 augustus begint de nieuwe serie ‘De Redders’, met onder meer Julie Vermeire (23) in de hoofdrol. Daarnaast gaat ook ‘Het Rad’ die dag terug van start, met onder meer Sam Gooris als letterzetter.

2 reacties

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  daar zitten we natuurlijk met z'n allen (echt) op te wachten ... NONKELJEAN
 • Frank Van den Bulck

  1 jaar geleden
  Een flauw afkooksel van Baywatch en een belegen spelletje. Brol vande bovenste plank, net als het " merendeel van hun "programma's...
 1. ‘Major eye candy’: het internet is onder de indruk van knappe medewerker van koning Charles
  Play
  Royalty
  1

  ‘Major eye candy’: het internet is onder de indruk van knappe medewerker van koning Charles

  Nu de Britse Charles koning is, omringt hij zich met een hele schare nieuwe medewerkers. Springt daarbij meteen in het oog: zijn ordonnansofficier. Majoor Johnny Thompson - een rijzige man die tot jolijt van velen al eens graag een kilt draagt - was vaak te zien tijdens de eerste dagen van het koningschap van Charles. Hij begeleidde premier Liz Truss bij haar eerste bezoek aan Charles na het overlijden van de koningin en hij stond dicht bij de koning toen die zijn verklaring tekende. Op TikTok tieren de filmpjes over Thompson dan ook welig. De man kreeg zelfs de bijnaam ‘Major eye candy’.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.