Een scène uit 'Klopjacht'
Volledig scherm
PREMIUM
Een scène uit 'Klopjacht' © VIER

De realiteit is heel anders dan ‘Klopjacht’: “Met een afgekeurde diesel vat je geen criminelen”

Hebt u zich ook zitten vergapen aan die indrukwekkende videowall en alle hightech materiaal van de speurders uit ‘Klopjacht’? De realiteit oogt ietwat anders. Als de politie actie voert, is het hen niet alleen te doen om een beter loon, maar vooral om deftige werkingsmiddelen. Enkele leden van de federale gerechtelijke politie doen een boekje open over de toestand achter de schermen. “Vorig jaar hadden wij in de toiletten zelfs geen papier meer om onze handen af te vegen.”

30 reacties

 • Stefaan Baert

  4 maanden geleden
  Het is TV, vermaak, ontspanning,... alles behalve realiteit. In het echt is het, "laten lopen", anders kunnen we straks niet naar huis, als onze shift erop zit.
 • rudi maerevoet

  5 maanden geleden
  Aan dit programma is niets maar dan ook niets spontaan laat staan geloofwaardig Vluchten voor de speurders met een camera in je zog. Ik herinner mij een toevallige scène dat een koppel zogezegd een lift krijgt van een dame die dan stopt bij een doe het zelfzaak
 • Lode vleminckx

  5 maanden geleden
  Een afgekeurde diesel mag ook bij de flikken niet rijden.
 • Ward Berden

  5 maanden geleden
  De hoogste belastingen ter wereld en de basis is niet eens geregeld. Het defensiebudget moet dringend verdubbeld, bij de politie moet er een kwart bij en bij justitie moet eerst de top ontslagen vooraleer er daar iets kan verbeteren. Onze vrijheid en veiligheid eerst, daarna zullen we kijken of er nog iets over is zodat we de belastingen kunnen laten dalen.
 • Bruno Delsalle

  5 maanden geleden
  Ik geloof niets van dat programma. De voortvluchtigen worden gevolgd door een cameraploeg. Nochtans, als zij op camera van de politie verschijnen is er nooit een camera in de buurt.
 1. Slotpleidooien in rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard zijn afgerond: wat staat er ons nog te wachten?
  Play
  Celebrities

  Slotplei­dooi­en in rechtszaak Johnny Depp vs Amber Heard zijn afgerond: wat staat er ons nog te wachten?

  Op donderdag werden de laatste getuigen opgeroepen in het proces tussen Johnny Depp (58) en Amber Heard (36). Vrijdag was het dan weer tijd voor de slotpleidooien en kregen de advocaten nog een laatste kans om de jury te overtuigen. Het juridische team van Depp smeekte de juryleden om de acteur zijn leven terug te geven. “Zijn leven staat op het spel.” En ook de advocaten van Amber Heard waren opnieuw bijzonder strijdvaardig. “Als hij haar één keer heeft misbruikt, dan wint ze.”