Odette Lunettes
Volledig scherm
© Odette Lunettes

De premier brilt voortaan Belgisch: "Een uur monturen bekeken en gepast. En zijn vrouw heeft mee beslist"

Wanneer u Charles Michel (42) binnenkort op tv of in het straatbeeld ziet: let dan vooral even op zijn bril. Onze premier heeft namelijk net een nieuw exemplaar op de neus, en die is naast opvallend ook helemaal Belgisch. Hij koos dan ook voor een Odette Lunettes, het brillenlabel van Eline De Munck. Michel ging evenwel niet langs bij een opticien, maar nodigde Eline persoonlijk uit.

33 reacties

 • dretie munkies

  3 jaar geleden
  Er wordt helemaal niets gezegd over de prijs van die bril en ik denk dat dit voor veel mensen toch ook belangrijk is. Ik vermoed dat deze prijs niet zal kunnen concurreren met mijn brillenmaker !
 • Geert Matthys

  3 jaar geleden
  Nee dank u, ik verkies geschoolde mannelijke kwaliteitsopticien ipv Odettes BV gepruts.
 • Frans Dedokker

  3 jaar geleden
  En natuurlijk gratis voor niks!
 • Mario Bocque

  3 jaar geleden
  Azo ne bril en nog niet zien !
 • jos De Decker

  3 jaar geleden
  Nu nog een goede bril voor Bartje zodat hij het leed kan zien dat hij en zijn partij de laatste jaren veroorzaakt heeft.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"