Dirk kijkt verliefd
Volledig scherm
Dirk kijkt verliefd © © VRT

“De poppen gaan aan het dansen”: Ron Cornet duikt in ‘Thuis’ op als Dirk, de charmante crush van Simonne

TVDaar is hij dan! Na een wazige vakantiefoto en enkele flirterige sms’jes debuteerde Dirk donderdag eindelijk in ‘Thuis’. Simonne had stiekem en voor het eerst met haar crush afgesproken. Krijgt deze ontmoeting nog een staartje en wordt deze charmante man de spelbreker in haar huwelijk met Frank? “De poppen gaan aan het dansen.”

8 reacties

 • Ann Verschueren

  12 maanden geleden
  Tijdens tv-ontspanning zien mensen liever geen miserie, daar zouden de producers eens meer aan moeten denken, maar het is komedie hé mensen, Frank en Simonne als koppel bestaat niet in het echte leven
 • Jeannette Gryspeert

  12 maanden geleden
  Simonneke heeft er ook al een paar gehad in de serie ,en Frank moet zeker niet onderdoen.
 • Bert de grootte

  12 maanden geleden
  Als nu ook al Simonne en frank uiteen moeten gaan, dan is de wereld echt om zeep.
 • Lucas Vissers

  12 maanden geleden
  Eindelijk eens een goede acteur in Thuis want het was serieus achteruit aan het bollen !
 • Myriam Torfs

  12 maanden geleden
  Eindelijk nog wat spanning in Thuis en welkom aan Dirk “ Ron Cornet”, die ik ook ken van Wittekerke.. die serie is spijtig genoeg gestopt… maar heerlijk om Ron nu in Thuis terug te zien!
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.