Bo Van Spilbeeck.
Volledig scherm
PREMIUM
Bo Van Spilbeeck. © VTM

De plastisch chirurg die Bo volledig vrouw gaat maken: "Ze staat te trappelen voor haar ingreep"

ShowbizzNa drie gezichtsoperaties ziet VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck (59) er nu écht uit zoals ze zich voelt: een vrouw. "Ik ben supergelukkig", zegt Bo. Maar er staan haar nog zware maanden te wachten: de definitieve geslachtsoperatie eind dit jaar is niet zonder risico’s, zegt haar plastisch chirurg Philippe Houtmeyers (36), met wie Dag Allemaal exclusief kon spreken. 

44 reacties

 • anita van dyck

  5 jaar geleden
  Top !
 • Kim De Zutter

  5 jaar geleden
  Er word veel zever verkocht hier. Enkel de geslachtsoperatie en eventuele borstvergroting word deels terugbetaald. Dat alles trouwens onder heel strikte voorwaarden. Al haar facial operaties mag ze zelf volledig betalen. Dat er ietwat teveel aandacht word besteed aan jaar specifieke situatie vind ik echter zelf ook. Nu ja het is VTM he
 • Ulrik De Man

  5 jaar geleden
  " Ze" is bij mijn weten nog steeds een " hij " tot zolang de operatie niet achter de rug is
 • marc rooms

  5 jaar geleden
  kijk het is zijn beslissing. maar ik heb er echt geen boodschap aan wat hij nog allemaal met zijn lichaam van zin is. Zijn dat bekrompen gedachten, dan is dat maar zo.
 • Maria Leten

  5 jaar geleden
  Velen beweren hier dat die operaties worden terugbetaald, denk het niet!! Zouden ze niet beter reklameren op de doppers en ziekenkasprofiteurs. Veel zijn er echt ziek maar veel meer doen alsof,vind ik veel erger. Als Bo haar centjes wil spenderen aan haar operaties wie zijn wij om daar iets van te zeggen. Hoop dat ze gelukkig zal zijn als alles gedaan is. De beste stuurlui staan aan wal!!!
 1. Nu Aster Nzeyimana ook ‘The Greatest Dancer’ presenteert: moet VRT op zoek naar nieuwe ‘Extra Time’-host?
  Play
  Showbits
  11

  Nu Aster Nzeyimana ook ‘The Greatest Dancer’ presen­teert: moet VRT op zoek naar nieuwe ‘Extra Ti­me’-host?

  Afgelopen weekend maakte Aster Nzeyimana zijn langverwachte debuut al presentator van een zogenaamde shiny floor-show. In ‘The Greatest Dancer’ gaat hij samen met Siska Schoeters op zoek naar nieuw danstalent. Kiest Aster nu definitief voor de showbizz of beleeft hij nog te veel plezier aan voetbalverslaggeving om de sportdienst te verlaten? Jarne spreekt met hem in een nieuwe Showbits.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.