De oudste broer van Will Tura is overleden

Hubert Blanckaert overleden broer van Will Tura
RV Hubert Blanckaert overleden broer van Will Tura
Hubert Blanckaert, de oudste broer van Will Tura (78), is zaterdag 5 januari op 83-jarige leeftijd overleden. Hij laat twee dochters na, Rita en Ria, en wordt donderdag in intieme kring begraven. 

Hubert was de oudste broer van de familie Blanckaert, alleen zus Jacqueline is ouder. Hubert, die beroepsmilitair was, verbleef de laatste jaren van zijn leven in een woon-zorgcentrum. Hij werd 83 jaar en wordt donderdag 10 januari in intieme kring begraven.

Will, die in 1940 als vierde van vijf kinderen werd geboren, moest eerder ook al afscheid nemen van twee van zijn broers, Jean-Marie en Staf. Die laatste was altijd bij zijn optredens aanwezig. Alleen Wills oudere zus Jacqueline is nu nog in leven.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Myriane Christiaens

  Innege deelneming

 • marie jose obijn

  Will tura innige deelneming,ook voor gans de familie en alsook je zus zus Jaqueline

 • Anita Vdwauw

  Met oprechte deelneming

 • Freddy Degraeve

  Oprechte deelneming bij het heengaan van Hubert. Hubert was goed gekend in Veurne en was een heel lieve en behulpzame man. Sterkte aan de familie.

 • Jan Schepens

  Mijn oprechte deelneming aan de Familie Blanckaert, Vrienden en Kennissen, veel sterkte en... vééél goede herinneringen aan Hubert. Jan Schepens.