De nieuwe K3: Hanne, Julia en Marthe
Volledig scherm
De nieuwe K3: Hanne, Julia en Marthe © VTM

De Nederlandse Julia wint ‘K2 zoekt K3’ en wordt de nieuwe collega van Hanne en Marthe: “Dit is het ultieme golden ticket”

Showbizz‘t Is gebeurd: de opvolger van Klaasje bij K3 is bekend. De Nederlandse Julia Boschman (19) ging met de overwinning aan de haal en wordt de nieuwe collega van Hanne (27) en Marthe (25). Zij maakten de finale beslissing: “We hebben gekozen voor de persoon waar we ons het beste bij voelen.” Julia zelf was compleet overdonderd. “Ik voel heel veel blijdschap. Mijn droom komt uit”, aldus het nieuwe K3-tje.

196 reacties

 • eli bosch

  2 jaar geleden
  Ik ga nog enkele keren kijken en luisteren naar het slotlied 'Waterval' van de finale met Julia. Daar wordt ik gelukkig en blij van van haar energie en haar vrolijkheid. Veel blijer dan van de negatieve commentaren alweer op dit meisje. Het is een troost dat er nog mensen bestaan die niet verzuurd zijn en vol geloof in de toekomst op de drempel van het leven staan. Succes Julia!
 • Jan Delafontaine

  2 jaar geleden
  Altijd een Hollandse blondine, het valt op. En deze cheerleader verdiende een plaats in de finale maar was zeker niet de beste.
 • Erik Henderickx

  2 jaar geleden
  De money daar draait het om. Niets meer.
 • Monique Verschueren

  2 jaar geleden
  Sorry maar ik vind deze groep K3 is gestart als een Belgische Vlaamse groep en als zij onder dezelfde naam willen voortdoen moet het Belgisch blijven ,maar ja de commerce moet Belgisch en Nederlands draaien he daar zit de knoop en zo wist je al op voorhand dat er een Nederlandse moest winnen in de plaats van Klaasje commerce is commerce
 • gie vanheers

  2 jaar geleden
  We moeten er niet flauw over doen, van in het begin was reeds geweten dat het nieuwe K3-lid een Hollands meisje zou worden en de rest was show. Zo werkt het nu eenmaal.