De nieuwe K3: Hanne, Julia en Marthe
Volledig scherm
De nieuwe K3: Hanne, Julia en Marthe © VTM

De Nederlandse Julia wint ‘K2 zoekt K3’ en wordt de nieuwe collega van Hanne en Marthe: “Dit is het ultieme golden ticket”

Showbizz‘t Is gebeurd: de opvolger van Klaasje bij K3 is bekend. De Nederlandse Julia Boschman (19) ging met de overwinning aan de haal en wordt de nieuwe collega van Hanne (27) en Marthe (25). Zij maakten de finale beslissing: “We hebben gekozen voor de persoon waar we ons het beste bij voelen.” Julia zelf was compleet overdonderd. “Ik voel heel veel blijdschap. Mijn droom komt uit”, aldus het nieuwe K3-tje.

196 reacties

 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Ik ga nog enkele keren kijken en luisteren naar het slotlied 'Waterval' van de finale met Julia. Daar wordt ik gelukkig en blij van van haar energie en haar vrolijkheid. Veel blijer dan van de negatieve commentaren alweer op dit meisje. Het is een troost dat er nog mensen bestaan die niet verzuurd zijn en vol geloof in de toekomst op de drempel van het leven staan. Succes Julia!
 • Jan Delafontaine

  2 maanden geleden
  Altijd een Hollandse blondine, het valt op. En deze cheerleader verdiende een plaats in de finale maar was zeker niet de beste.
 • Erik Henderickx

  2 maanden geleden
  De money daar draait het om. Niets meer.
 • Monique Verschueren

  2 maanden geleden
  Sorry maar ik vind deze groep K3 is gestart als een Belgische Vlaamse groep en als zij onder dezelfde naam willen voortdoen moet het Belgisch blijven ,maar ja de commerce moet Belgisch en Nederlands draaien he daar zit de knoop en zo wist je al op voorhand dat er een Nederlandse moest winnen in de plaats van Klaasje commerce is commerce
 • gie vanheers

  2 maanden geleden
  We moeten er niet flauw over doen, van in het begin was reeds geweten dat het nieuwe K3-lid een Hollands meisje zou worden en de rest was show. Zo werkt het nu eenmaal.
 1. Sportpaleis Group komt met eigen onderzoek: concertsector blijkt geen besmettingshaard
  Muziek

  Sportpa­leis Group komt met eigen onderzoek: concertsec­tor blijkt geen besmet­tings­haard

  De cultuursector werd gedurende de coronapandemie hard getroffen door de maatregelen van onze overheid, maar uit een nieuw onderzoek van de Sportpaleis Group zelf blijkt dat de concertsector geen besmettingshaard is. Uit de resultaten blijkt dat de opgelegde voorzorgsmaatregelen een positief effect hebben. Volgens de studie is er dan ook geen reden om deze sector strenger te behandelen dan andere sectoren waar het mensen wel toegelaten is om te verzamelen.
 2. ‘The Voice of Holland’ vervangen door ‘I Can See Your Voice’, overige coaches volgen Anouk voorlopig niet
  Showbizz
  2

  ‘The Voice of Holland’ vervangen door ‘I Can See Your Voice’, overige coaches volgen Anouk voorlopig niet

  Na berichten van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnen ‘The Voice of Holland’ werd afgelopen weekend aangekondigd dat het programma voorlopig wordt opgeschort. De talentenjacht wordt vervangen door het nieuwe seizoen van ‘I Can See Your Voice’. Daarnaast worden ook alle andere merken rond ‘The Voice’ opgeschort tot er meer duidelijkheid is.
 3. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.