“De meeste Britten vinden dit een gebrek aan respect”: Harry en Meghan trappen Invictus Games af in Den Haag

RoyaltyRuim twee jaar nadat ze afstand namen van de Britse koninklijke familie zijn Harry en Meghan terug samen in Europa. Het zijn de Invictus Games in Den Haag die de eer krijgen. Gemoedelijk praat het koppel met de atleten en maken ze een ritje met de kinderen van de militairen in kleine auto’s. Al is er ook kritiek, klinkt het in VTM Nieuws. 

  1. Na Jeroen Meus is dit jaar Loïc Van Impe dé festivalchef op Rock Werchter: “Op is op, als we uitverkocht zijn, sluiten we de tent”

    Na Jeroen Meus is dit jaar Loïc Van Impe dé festival­chef op Rock Werchter: “Op is op, als we uitver­kocht zijn, sluiten we de tent”

    Ook naast het podium van Rock Werchter zijn er sterren te vinden, maar dan die van de culinaire soort. Waar Jeroen Meus tijdens de vorige editie dé festivalchef van de wei was met zijn ‘haute dogs’, kroont tv-kok Loïc Van Impe zich dit jaar tot die titel. Waar vind je hem terug dit weekend? En wat staat er op het menu? “De enige voorwaarde voor mijn menu was dat het goedkoper moest zijn dan de frieten met stoofvlees die je hier bestelt.”