De meest bizarre adviezen die Gwyneth Paltrow op haar website gaf: "Gebruik een 24-karaat dildo"

Gwyneth Paltrow geeft rare adviezen op haar website.
Photo News Gwyneth Paltrow geeft rare adviezen op haar website.
Actrice Gwyneth Paltrow blijft na haar samenwerking met magazine Goop verdergaan met adviezen uitdelen. Ze doet dat nu via haar eigen website. Opvallend is dat de adviezen enkel van haarzelf komen, zonder enige controle. Veel van de adviezen blijken zelfs gevaarlijk.

Zonder enige betrouwbare bron deelt Gwyneth Paltrow adviezen uit over leven, wellness en voeding uit op haar website. Enkele van de adviezen zijn grappig, andere zijn gewoonweg gevaarlijk. Dit zijn enkele van de meest bizarre adviezen die te vinden zijn op haar website:

1. Gebruik een 24-karaat dildo

Nood aan iets nieuws in je seksleven? Geen probleem. Gwyneth raadt haar lezers aan om een gouden dildo te kopen. Dat het speeltje je gemakkelijk 15.000 euro kost, lijkt volgens Paltrow verwaarloosbaar. 

2.  Weg met die bh, voorkom borstkanker!

Natuurlijk staat het elke vrouw vrij om zonder bh te leven. Jammer genoeg haalt Paltrow erbij dat je van het dragen van bh's borstkanker zou kunnen krijgen. Dat verhaal is echter al medisch achterhaald. In 2014 bewees een Amerikaans onderzoek dat het dragen van een bh het risico op borstkanker niet verhoogt. Draag dus wat je wilt en ga geregeld op controle. 

3. Rauwe geitenmelk

De actrice experimenteerde met een nieuw dieet: ze at of dronk acht dagen lang niets anders dan gekruide, rauwe geitenmelk. Volgens haar zou dat darmparasieten verjagen. Dat je een tekort aan voedingsstoffen en calorieën hebt tijdens zo'n dieet, wordt niet vermeld. 

4. Bijensteken voor een mooie huid

Paltrow moedigt haar lezers aan om zich te laten steken door een bij om zo een mooiere huid te krijgen. Door de steken zouden littekens en een rode huid verdwijnen. Dat de 'bijentherapie' dodelijk is, tja, dat moet je er dan maar bijnemen... Een 55-jarige vrouw die zich twee jaar lang maandelijks liet behandelen met bijensteken overleed aan de gevolgen. 

5. Stoom je vagina

Hoewel de vagina zichzelf perfect reinigt, raadt Paltrow toch aan om je vagina nu en dan te stomen. Je zou dat doen door op "een minitroon te gaan zitten met infraroodstraling en een speciale stoom die je baarmoeder reinigt". Middeltjes die je vagina 'frisser' of 'properder' zouden maken zijn echter gevaarlijk. Ze verstoren de natuurlijke balans en kunnen gevaarlijke problemen tot gevolg hebben. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerôme Vereecke

    Liever ene met diamantjes, dat krabt beter tegen de jeuk.

  • WILLY ZACHEL

    Mooie vrouw maar stapel gek !!!