Volledig scherm
PREMIUM

"De man van mijn leven, maar het was op": Gers Pardoel & Sélina uit elkaar

ShowbizzDe brokken zijn niet meer te lijmen. De liefde is voorbij. Gers Pardoel (38) en Sélina gaan niet langer als man en vrouw door het leven. De twee blijven vrienden en zakenpartners, maar Sélina kiest voor een toekomst met een nieuwe partner. "Gers was de man mijn leven, maar het was op tussen ons. Onze kinderen zijn nu onze grootste prioriteit."

6 reacties

 • Danny De Graeve

  1 jaar geleden
  Hij was de man van haar leven, dat beloofd voor de volgende kandidaad
 • Juliette Francois

  1 jaar geleden
  Gingen 4 jaar geleden ook al eens uit elkaar omdat hij toen dacht een tuintje met groener gras te vinden ; een koekje van eigen deeg dus.
 • andre Dewilde

  1 jaar geleden
  Zeg gewoon dat ge nen andere vent hebt leren kennen.
 • Daan Pieters

  1 jaar geleden
  Toffe peer die Gers. Wel bizar dat hij liefdesliedjes uitbracht temidden zijn feitelijke scheiding.
 • Luc VAN BEVEREN

  1 jaar geleden
  10 tot 15 jaar, en bij de meeste game over.
 1. Flink aangekomen Gordon zet letters in 'Het rad'
  TV

  Flink aangekomen Gordon zet letters in 'Het rad'

  In Nederland is hij al een tv-fenomeen en ook bij ons is hij goed op weg. Gordon - de artiestennaam van de 53-jarige Cornelis Willem Heuckeroth - passeerde al een keer als deelnemer in 'De slimste mens ter wereld'. En zijn zoektocht naar een echtgenoot in 'Gordon gaat trouwen' lokte vier jaar geleden al een heleboel kijkers naar Vitaya. Maar de Nederlandse zanger lijkt nu echt wel aan een charmeoffensief over de landsgrens begonnen.
 2. “4 afzonderlijke evenementen met elk hun eigen muzikale invulling”: organisatie van Pukkelpop komt met alternatief evenement
  Festival
  6

  “4 afzonder­lij­ke evenemen­ten met elk hun eigen muzikale invulling”: organisa­tie van Pukkelpop komt met alterna­tief evenement

  Pukkelpop zelf gaat dit jaar jammer genoeg niet door, maar de organisatie komt wél met een alternatief op de proppen. Dat maakten ze zonet zelf bekend op hun sociale media. Vanaf donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus kunnen muziekliefhebbers terecht op Pukkelpopkwartier: vier afzonderlijke evenementen met elk hun eigen muzikale invulling op de Muziekodroomsite in Hasselt.