Frans Bauer met zijn partner Mariska
Volledig scherm
PREMIUM
Frans Bauer met zijn partner Mariska © Instagram

De levenslessen van Frans Bauer: “Pas na de dood van mijn vader moest ik echt op eigen benen staan”

ShowbizzFrans Bauer (47) schuimt Nederland en België af om vreugde in de keet te brengen, maar stiekem heeft de ambiancemaker toch een voorliefde voor al wat rustig en standvastig is. Al dertig jaar is hij samen met zijn vrouw Mariska, met wie hij vier zonen heeft. In dit openhartige gesprek praat hij over het verlies van zijn vader, zijn relatie, het vaderschap en hoe hij omgaat met geld. “Mijn wagen is zeven jaar oud en heeft al 200.000 kilometers op de teller.” 

 1. Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbrengen was ver van ons bed, maar het is een gemis”
  TV

  Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbren­gen was ver van ons bed, maar het is een gemis”

  Maandag 18 oktober doorbreekt Dina Tersago in ‘Ik Wil Een Kind’ het taboe rond bewust co-ouderschap. Bij deze niet-traditionele gezinsvorm spreken twee of meer mensen af om samen een kind op de wereld te zetten en op te voeden. Zonder romantische relatie, maar met een verbintenis voor het leven: een gedeelde liefde voor het kind. In de oproepaflevering zet Dina het thema op de kaart en gaat ze op zoek naar geschikte wensouders. Ook Luc Appermont vertelt over zijn kinderwens.
 1. Adil & Bilall vertellen over ‘Batgirl’, ‘The Flash’ krijgt eindelijk trailer: het belangrijkste nieuws uit DC Fandome
  FILM

  Adil & Bilall vertellen over ‘Batgirl’, ‘The Flash’ krijgt eindelijk trailer: het belangrijk­ste nieuws uit DC Fandome

  DC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het belangrijkste nieuws.