Chris Lomme
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Lomme © VRT

De levenslessen van Chris Lomme: “Ik heb minnaars gehad, maar geen enkele kon aan mijn vent tippen”

ShowbizzElf jaar is Chris Lomme (81) - momenteel te zien in ‘Undercover’ en in de herhalingen van ‘Dubbelleven’ op Eén - inmiddels weduwe. En ook haar artrose speelt haar soms parten. Maar de grande dame van het Vlaamse acteursgild weigert te klagen. In dit interview vertelt ze openlijk over de hoogtes en laagtes in haar leven, waaronder een abortus, het overlijden van haar grote liefde, die keer dat ze overvallen werd en haar moeilijke jeugd. “Toen ik 16 was, heb ik in Kortrijk de deur toegetrokken en stapte ik op de trein naar Brussel. Vijf, zes jaar heeft de breuk met thuis geduurd.”

  1. Nederlandse prinsessen Amalia en Alexia dinsdagavond pas terug van vakantie in Griekenland: “Niet genoeg tickets voor hele gezin”
    Royalty

    Nederland­se prinsessen Amalia en Alexia dinsdag­avond pas terug van vakantie in Grieken­land: “Niet genoeg tickets voor hele gezin”

    De Nederlandse koning Willem-Alexander (53) en z’n vrouw Máxima (49) keerden afgelopen weekend terug van vakantie zonder dochters Amalia (16) en Alexia (15). De prinsessen zijn pas dinsdagavond teruggevlogen uit Griekenland omdat er niet genoeg tickets waren voor het hele gezin. Dat bevestigt een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst aan de krant AD. De koning brak abrupt z’n vakantie af na een stortvloed aan kritiek.