De ‘lach van Joe’ is geraden en brengt 26.700 euro op voor Kelly uit Tessenderlo

SHOWBIZZDe ‘lach van Joe’ is woensdag tot een eind gekomen. Na meer dan honderd foute antwoorden herkende Kelly uit Tessenderlo de heerlijke lach van Vanessa Chinitor. “Ik ben vanmorgen nog van gedachte veranderd”, vertelde ze vol spanning. Gelukkig voor haar plakte ze de juiste BV-naam op de lach en won ze maar liefst 26.700 euro. Dat torenhoge bedrag komt goed van pas, want Kelly zit met verbouwingen aan haar huis.

  1. Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glippen"
    PREMIUM
    BV

    Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glip­pen"

    Hun namen en gezichten doen waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen. Ann Ceurvels en Tania Poppe speelden mee in onder meer ‘Wittekerke’ en ‘Thuis’, maar gooiden hun carrière na twintig jaar doelbewust over een andere boeg. Ze lieten zich omscholen tot therapeuten, vertellen ze in een uniek dubbelgesprek. Waarom maakten ze die keuze? En zouden ze ooit nog terug willen acteren? “Twintig jaar lang hebben we de binnenkant van mensen geportretteerd.”