De Kreuners
Volledig scherm
De Kreuners © VTM

De Kreuners over gênant moment van Ben Crabbé op het podium: “We hebben hem niet geholpen”

TVWat zijn volgens Vlaanderen de 5 allerbeste hits van De Kreuners en in welke volgorde? Dat ontdekken Walter Grootaers, Axl Peleman, Jan Van Eyken, Ben Crabbé en Erik Wauters dinsdag in de eerste aflevering van ‘The Best Of’. Ze beleven een avond vol muzikale verrassingen en zien hun populairste hits gecoverd worden door 5 collega-artiesten, die er elk hun eigen ding mee doen. Maar natuurlijk komen er ook gênante momenten uit hun carrière aan bod...

9 reacties

 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  Ben steelt altijd de show en is een super goeie performer die volgens mij zulke zaken niet aan zijn hart laat komen!Ik denk, want ik ken hem niet persoonlijk, dat dit een lieve mens is met heel veel gevoel voor humor.
 • Tom Van den Breen

  2 maanden geleden
  Hahaha heb het moment mee gemaakt dat ze hem van het podium haalde. Hilarisch. Het is en blijft een leuke band met ambiance
 • André Uyttendaele

  2 maanden geleden
  Met zo'n vrienden heeft Ben geen vijanden meer nodig.
 • Lu Van Dijck

  2 maanden geleden
  Ik lees nergens iets over de legendarische tournee van De Kreuners met de Crooners (of zoiets). Ik was er bij: de Kreuners in het "voorprogramma" met hun gekende Nederlandstalige repertoire. En dan, in het "hoofdprogramma" Walter Grootaers en de andere leden, in een chique kostuum, à la Frank Sinatra (een echte "crooner"), met Engelstalige nummers zoals "My way" ! De volgorde kan ook andersom geweest zijn. Als ik me niet vergis een optreden in Beerse. Misschien wat dat een eenmalige stunt?
 • Tom Van den Breen

  2 maanden geleden
  Hahaha idd heb t moment mee gemaakt dat ze ben er af haalden. Was hilarisch. Geniet elke keer van hun optreden
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.