De Kreuners
Volledig scherm
De Kreuners © VTM

De Kreuners over gênant moment van Ben Crabbé op het podium: “We hebben hem niet geholpen”

TVWat zijn volgens Vlaanderen de 5 allerbeste hits van De Kreuners en in welke volgorde? Dat ontdekken Walter Grootaers, Axl Peleman, Jan Van Eyken, Ben Crabbé en Erik Wauters dinsdag in de eerste aflevering van ‘The Best Of’. Ze beleven een avond vol muzikale verrassingen en zien hun populairste hits gecoverd worden door 5 collega-artiesten, die er elk hun eigen ding mee doen. Maar natuurlijk komen er ook gênante momenten uit hun carrière aan bod...

9 reacties

 • Carmen De Gussem

  1 jaar geleden
  Ben steelt altijd de show en is een super goeie performer die volgens mij zulke zaken niet aan zijn hart laat komen!Ik denk, want ik ken hem niet persoonlijk, dat dit een lieve mens is met heel veel gevoel voor humor.
 • Tom Van den Breen

  1 jaar geleden
  Hahaha heb het moment mee gemaakt dat ze hem van het podium haalde. Hilarisch. Het is en blijft een leuke band met ambiance
 • André Uyttendaele

  1 jaar geleden
  Met zo'n vrienden heeft Ben geen vijanden meer nodig.
 • Lu Van Dijck

  1 jaar geleden
  Ik lees nergens iets over de legendarische tournee van De Kreuners met de Crooners (of zoiets). Ik was er bij: de Kreuners in het "voorprogramma" met hun gekende Nederlandstalige repertoire. En dan, in het "hoofdprogramma" Walter Grootaers en de andere leden, in een chique kostuum, à la Frank Sinatra (een echte "crooner"), met Engelstalige nummers zoals "My way" ! De volgorde kan ook andersom geweest zijn. Als ik me niet vergis een optreden in Beerse. Misschien wat dat een eenmalige stunt?
 • Tom Van den Breen

  1 jaar geleden
  Hahaha idd heb t moment mee gemaakt dat ze ben er af haalden. Was hilarisch. Geniet elke keer van hun optreden
 1. Prins Harry vertelt over “de pijn en het leed” van vrouwen in het koningshuis: “Ze spelen een vuil spel”
  Play
  Royalty

  Prins Harry vertelt over “de pijn en het leed” van vrouwen in het konings­huis: “Ze spelen een vuil spel”

  Opnieuw heeft Netflix een trailer gelost van de documentaire over prins Harry (38) en Meghan Markle (41), die op 8 december online komt. In de video, die je hierboven kan bekijken, is te zien hoe de heisa omtrent Meghan Markle gelinkt wordt aan wat er prinses Diana is overkomen. De prins heeft het over “het leed van de vrouwen die in dit instituut, dit mediacircus, trouwen”. Hij insinueert ook dat sommige verhalen door het koningshuis zelf verzonnen worden.
 2. Na het overdonderende succes op de Rewind Party's: komt er een binnenkort een ‘Spring’-film aan?
  Play
  Showbits
  1

  Nieuwe merchandi­se rond 'Spring' blijkt enorm succes: "Maar als wij het zelf willen dragen, moeten we dat gaan kopen"

  Net als vijf jaar geleden op Throwback Thursday, was de band Spring afgelopen week in het Sportpaleis opnieuw een overdonderend succes. Naar schatting 53.500 jongeren kwamen meekwelen op de muziek uit hun kindertijd. Maar dat zou weleens de allerlaatste keer kunnen geweest zijn, want nieuwe plannen met Spring zijn er niet meteen. Of toch? Showbits-reporter Jarne trok naar Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert) en Damian Corlazzoli (Xavier) om te horen of ze een laatste ‘Spring’-film zien zitten. Het verrassende antwoord ontdek je in een nieuwe Showbits.