RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

De Kreuners brengen na twaalf jaar nieuwe single uit én gaan de baan op: "Onze filosofie: spelen, spelen, spelen!”

Muziek“Ik ben nog steeds hees, maar ik kan wél nog alle nummers van De Kreuners zingen.” Twee jaar na zijn coronabesmetting is Walter Grootaers (67) klaar om weer de baan op te gaan. Er staat niet alleen een nieuwe tournee op de planning, maar ook een nieuwe single: ‘Geen zonde van de tijd’. Nu ja, nieuw: eigenlijk is het nummer al twintig jaar oud. Een gesprek over problemen met de stem, elke ochtend drie kwartier op de crosstrainer en onbekendere nummers je set in smokkelen. “Hoe langer je bezig bent, hoe meer je de indruk krijgt dat je alles al eens gedaan hebt.”

11 reacties

 • eric debanne

  12 maanden geleden
  Wie zit er hier op te wachten ...🙄...! Heeft nog nooit kunnen zingen ... Maar ja ...
 • jack Coolsaet

  1 jaar geleden
  Sukses gewenst mannen. En niet té veel kreunen.
 • André Van Laethem

  1 jaar geleden
  Dit is nog een van de betere Belgische groepen. Zeker om nederlandstalig te zingen. Nu zijn het allemaal covers. De goeie generatie is er bijna onderuit.
 • Ludo Van Campfort

  1 jaar geleden
  heb ik evenveel boodschap aan als dat verhaal van "Demir"
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Zingen heeft hij nooit gekund, langs geen kanten. Daar zal corona niks aan veranderd hebben
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. LIVE. Na knallende optredens van Regi en Maksim Stojanac, gaat feestje verder op JEZ!-boot
  Showbizz

  Na knallende optredens van Regi en Maksim Stojanac, gaat feestje verder op JEZ!-boot

  HLN, VTM, Qmusic en Belfius pakken deze week uit met JEZ! als opvolger van Rode Neuzen Dag. Met dit initiatief worden jongeren in de kijker gezet. JEZ staat dan ook voor jong en zot, maar ook jong en zelfzeker, jong en zorgzaam, jong en zoveel meer dus. Als slotmoment vaart de JEZ!-boot de ganse week door Vlaanderen om op verschillende haltes een feestje te bouwen. Deze avond is dat in Deinze, waar onder andere Regi, Maksim Stojanac en Michael Amani het dak eraf blazen. De JEZ!-feestweek loopt nog tot en met 31 maart. Op de varende radiostudio draaien de Q-dj’s verzoekjes die je kan aanvragen. Of je kan een financiële gift doen kan via qmusic.be of de Q-app.