De kogel is door de kerk: Madonna komt zeker naar het Songfestival

Madonna
REUTERS Madonna
Het gerucht sleepte maanden aan, maar nu is het zeker: Madonna komt naar het Eurovisieongfestival in Tel Aviv. De Amerikaanse Queen of Pop zal woensdag met haar hele gevolg landen in Israel, tijdens de finale van zaterdag staat ze op het podium.

Met een delegatie van 135 mensen zal Madonna woensdag landen op de luchthaven van Tel Aviv om er zaterdag op te treden. Dat melden de Israëlische media. Bij die uitgebreide delegatie horen onder meer 40 koorleden aangevoerd door rapper Quabo, 25 dansers en nog tientallen mensen die instaan voor de choreografie, het podium, het licht en de visuals.

De Amerikaanse wereldster werd naar Israël gehaald door de Israëlische zakenman Silvan Adams, die vorig jaar ook de Ronde van Italië naar zijn land haalde. “Het is een grote eer om Madonna naar Israël te halen en haar te laten deelnemen aan het grootste liedjesfestival ter wereld”, laat hij in een statement weten.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dominique Verbuyst

  Het trok op niks. Zo vals als iets!

 • Steve Wildemeersch

  Hahaha Ineke, misschien is het wel een act van twee uur :-)

 • jeff De Boeck

  Mijn god. Dan kijk ik helemaal niet . Overjaarse taart.

 • Karel Van Beeck

  Misschien toch 1 goed liedje dan op dit kitch-festival. Misschien he’.

 • marie-claire de bosscher

  zo horen en zien we toch nog iets dat goed is, oef !