Gert & James
Volledig scherm
PREMIUM
Gert & James © Go Play

"De kijkcijfers zijn niet de reden waarom we stoppen": Gert en James presenteren deze week voor het laatst samen

TV344 afleveringen waren ze samen op de buis te zien, maar nu zijn James (37) en zijn maatje Gert (54) bezig aan de allerlaatste afleveringen van ‘De Cooke & Verhulst Show’. Daarmee komt er een einde aan de unieke talkshowtandem. Een voorstel van Gert, zo vertellen beide heren over hun afscheid als duo en hun toekomstplannen. “Nee, samen presenteren zit er niet meer in.” 

10 reacties

 • Bart De Groote

  1 maand geleden
  Ze hebben ooit eens Loïc Nottet in de uitzending gehad. James (die toen nog niet zo bekend was) was toen volledig star struck en zei tegen hem : "don't you know me? I'm the fat "kok" from prinsessia" Hilarisch!
 • André Degrote

  1 maand geleden
  Oef. Keek in totaal max 1 u . Veel onnozelheid , soms interessant. Daarvoor dient uw afstandsbediening hee. voor ieder wat zeg ik altijd.
 • Luc Ver Eecke

  1 maand geleden
  Eerlijk gezegd dienen Cook begint mijn spuigaten uit te hangen . Wil zich plezant tonen maar kan het niet . En trouwens op de boot waren het de betere uitzendingen . Maar ja is er nog wel iets moois te zien ? Hoe onnozel der hoe beter denken ze . Er is meer reclame dan programma's te zien .
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Heb het gehad met hun onnozel gedoe. Ze zullen zichzelf ongetwijfeld heel grappig vinden.
 • ronny engels

  1 maand geleden
  Op de boot en met annie erbij was een beter concept. Van mij mogen ze nog iets nieuw maken ze moeten zeker niet van het scherm verdwijnen, want zonder Gert zal James in het niks verdwijnen. Tot hiertoe nog niks goeds gezien van James zonder Gert erbij.
 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.