Helmut Lotti
Volledig scherm
PREMIUM
Helmut Lotti © Dieter Bacquaert

De kantelmomenten in het leven van Helmut Lotti: “Ik zal nooit met Marieke trouwen, uit respect voor haar”

ShowbizzNet op het moment dat hij dertig jaar carrière vierde, zorgde corona voor een nagenoeg lege agenda. En er was het plotse afscheid van zijn vader Luc (73). Gelukkig vindt Helmut Lotti veel steun bij zijn vriendin Marieke van Hooff (44), met wie hij bijna vier jaar samen is. Vlak voor hij 51 wordt, staat hij in Story stil bij enkele kantelmomenten in zijn leven.

 1. Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-nummer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”
  Showbizz

  Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-num­mer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”

  Ze is populair dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’, en nu scheert ze ook hoge toppen samen met Regi. Met hem bracht Camille Dhont (19) recent een gevoelig nummer in de ‘Liefde voor Muziek’-special naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Met ‘Vechter’ bezorgde Camille kijkers kippenvel, en niet in het minst Regi zélf. Het meest emotionele tv-moment van z’n leven, zo noemt hij het.
 1. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"

 2. Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijkste van alle beren"
  Play

  Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijk­ste van alle beren"