Joost De Bock
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost De Bock

De indrukwekkende geschiedenis van Het Witte Paard : “Geïnspireerd door Al Capone”

ShowbizzHet Witte Paard in Blankenberge is een begrip in Vlaanderen. Intussen is al de vierde generatie aan zet, met Ben Van den Keybus en zijn vrouw Ann Fransen aan het roer. Het verhaal van Vlaanderens bekendste showtempel leest als een spannend boek vol merkwaardige feiten en straffe intriges. En het begon in Amerika, met ene Al Capone in de hoofdrol, zoals zaakvoerder Ben in dit interview vertelt.

3 reacties

 • Jeannine Piessens

  2 jaar geleden
  Super shows, uniek in België ,moeten zeker niet onderdoen voor buitenlandse producties. We kijken er ieder jaar weer naar uit. Een beklijvende totaalshow die jong en oud verrast.
 • aaron aerts

  2 jaar geleden
  Ze zijn er nogal reclame voro aan het maken. Ik ben op youtube eens gaan zien wat het is, want ik ken het niet. En, als ik het zo zie, is het niets dat ik ooit wil kennen. Het zijn de oude glamourshows die al een lauw afkooksel waren van wat dit oorspronkelijk was. Die tijden zijn al lang gepasseerd.
 • Marc Vernimmen

  2 jaar geleden
  Is de beste plaats om show en spektakel samen te zien en horen in belgie , de plezanste avond gehad met 20 mannen en vrouwen samen ( allemaal vrienden ) om nooit te vergeten
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieurtalent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”
  TV

  Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieur­ta­lent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”

  In het nieuwe VTM-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gaan vanaf zaterdag tien Nederlandse en Vlaamse finalisten de strijd met elkaar aan om hét interieurtalent van 2021 te worden. Sieg De Doncker (32) neemt de presentatie op zich. En dat is een meerwaarde voor hem nu hij samen met zijn vriendin Maureen Vanherbergen (33) een eigen huis aan het bouwen is. “Al had ik vroeger totaal niets met interieur” lacht Sieg. We stellen bovendien de deelnemers van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aan je voor.