Volledig scherm
PREMIUM
© Joost De Bock

De indrukwekkende geschiedenis van Het Witte Paard : “Geïnspireerd door Al Capone”

ShowbizzHet Witte Paard in Blankenberge is een begrip in Vlaanderen. Intussen is al de vierde generatie aan zet, met Ben Van den Keybus en zijn vrouw Ann Fransen aan het roer. Het verhaal van Vlaanderens bekendste showtempel leest als een spannend boek vol merkwaardige feiten en straffe intriges. En het begon in Amerika, met ene Al Capone in de hoofdrol, zoals zaakvoerder Ben in dit interview vertelt.

  1. Sam De Bruyn emotioneel over overleden oma: “Zij maakte de oorlog mee en vond die minder erg dan de eenzaamheid in het woonzorgcentrum”
    Play
    HLN TALKS

    Sam De Bruyn emotioneel over overleden oma: “Zij maakte de oorlog mee en vond die minder erg dan de eenzaam­heid in het woonzorg­cen­trum”

    Sam De Bruyn, die onlangs zelf kampte met een burn-out, is ervan overtuigd dat we met de huidige pandemie een zwakke maatschappelijke schakel niet erkennen. Hij vraagt zich af hoe we de psychologische nasleep van de coronacrisis ooit kunnen oplossen. “We weten er niets over. Daarom moeten we op school van jongs af aan veel meer leren over psychologische problematieken”, stelt De Bruyn in het gesprek met Magali De Reu in ‘HLN Talks’.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement