Evi Hanssen vertelt over haar grote emoties in Story.
Volledig scherm
PREMIUM
Evi Hanssen vertelt over haar grote emoties in Story. © Evi Hanssen

De grote emoties van Evi Hanssen: “Ik hoef geen drama meer in een relatie”

ShowbizzZowel professioneel als privé heeft Evi Hanssen (42) al heel wat watertjes doorzwommen, maar nu beleeft de presentatrice, die te zien is in het VIER-programma ‘Over De Oceaan’, een topperiode. Dat heeft ze in niet geringe mate te danken aan haar kinderen Scout (12) en Mac (10) én haar verloofde Kurt (52). In een openhartig gesprek vertelt ze over de grote emoties die haar leven domineren, van angst en verdriet tot geluk en liefde. “Mijn relatie is simpel en stabiel, maar dat hoort Kurt niet graag.”

1 reactie

 • Lucas Smits

  2 jaar geleden
  Evi je bent niet alleen de knapste van heel de TV wereld maar ook een echte kanjer.
 1. Achter de schermen van ‘Over De Oceaan’: "Constant misselijk, op van de stress en 3 uur slaap per nacht"
  PREMIUM
  TV

  Achter de schermen van ‘Over De Oceaan’: "Constant misselijk, op van de stress en 3 uur slaap per nacht"

  Dat zeilen van Lanzarote naar Guadeloupe een loodzware opdracht is, ziet u elke week in 'Over de oceaan' op VIER. Dat was zo voor de zes BV's, maar misschien nog meer voor de crewleden áchter de - in totaal 27 - camera's. In tegenstelling tot wat vele kijkers denken, vaart er geen extra boot mee. Hoewel je dus maar acht mensen in beeld ziet, zaten er in totaal twaalf mensen aan boord. Zo ging het eraan toe achter de schermen op de zeilboot: “Jani was echt belangrijk op de boot”.
 2. Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: “Karakter haalde het van weerbarstige maag”

  Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: “Karakter haalde het van weerbarsti­ge maag”

  Ruben Van Gucht staat bekend als fervent loper, maar de Dodentocht is toch ook voor hem een helse lijdensweg geworden. De sportcommentator voelde zich zo ellendig dat hij na 45 kilometer al naar huis terugkeerde. Van opgeven wilde hij echter niet weten. Enkele uren slaap kikkerden hem op, waarna alsnog een goede afloop volgde. “Karakter haalde het van mijn weerbarstige maag. De warmte maakte het echt een stevige beproeving. Het was een hele verstandige beslissing om tegen 13 uur te stoppen met wandelen”, klinkt het op zijn Instagrampagina.
 3. André Hazes doorbreekt stilte en haalt uit naar zus: "Plaatsvervangende schaamte”
  Showbizz

  André Hazes doorbreekt stilte en haalt uit naar zus: "Plaatsver­van­gen­de schaamte”

  De familie Hazes ruziet er op los sinds Roxeanne Hazes (29) haar boekje opendeed in ‘Beste zangers’ (de Nederlandse variant van ‘Liefde voor muziek’). De zangeres vertelde er dat ze niet kon rekenen op de steun van haar moeder Rachel Hazes (52) toen haar vader André Hazes stierf. “Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee”, klonk het. Haar broer André Hazes (28) liet al maanden niets van zich horen, maar verdedigde nu toch zijn moeder.