Jo Vally en dochter Carmen
Volledig scherm
PREMIUM
Jo Vally en dochter Carmen © Kristof Ghyselinck

De grote biecht van Jo Vally, gesteund door dochter Carmen: “Ik steunde papa’s keuze voor een minnares”

Showbizz“Als kind al zag ik de kloof tussen mijn ouders almaar groter worden”, zegt Carmen (32), de dochter van Jo Vally (60) en Marcella (59), in Dag Allemaal. Voor het eerst laat zij zich publiekelijk uit over de al jaren aanslepende huwelijksproblemen van haar ouders. Op vraag van Jo zelf, die op zijn zestigste in het reine wil komen met zichzelf.

 1. Nieuwe Borat-film dag eerder uitgebracht vanwege ophef rond compromitterende scène met Trumps advocaat
  UPDATE

  Nieuwe Bo­rat-film dag eerder uitge­bracht vanwege ophef rond compromit­te­ren­de scène met Trumps advocaat

  De ophef die in de Verenigde Staten ontstaan is over de nieuwste film van Sacha Baron Cohen (49) - ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ - heeft ervoor gezorgd dat de film een dag eerder dan gepland te zien is op Amazon Prime. Niet geheel toevallig werd de film gelanceerd vlak voor het laatste presidentiële debat tussen kandidaten Donald Trump (74) en Joe Biden (77).
 2. Waarom de toespraak van koning Willem-Alexander en Máxima zoveel reactie uitlokt in Thailand
  Play
  Royalty

  Waarom de toespraak van koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima zoveel reactie uitlokt in Thailand

  De videoboodschap waarin koning Willem-Alexander (53) zegt ‘spijt’ te hebben van zijn herfstvakantie in Griekenland lokt heel wat reactie uit in Thailand. Op sociale media wordt de Nederlandse vorst vergeleken met de eigen Thaise koning Vajiralongkorn (68), die dit jaar al 277 dagen ‘op vakantie’ was en amper 19 dagen in eigen land. De omstreden Thaise koning spendeert quasi al zijn tijd in een luxehotel in Duitsland, waar hij omringd wordt door tientallen minnaressen.