Jeff Buckley
Volledig scherm
PREMIUM
Jeff Buckley © Getty

De grootste mysteries van Hollywood (deel 7): de bizarre verdwijning van Jeff Buckley

CelebritiesNooit opgeloste verdwijningen, sinistere communes en bizarre moorden: Hollywood is een vat vol geheimen. Deze zomer duikt HLN in de meest opvallende mysteries van het land van glitter en glamour. Deze week: de mysterieuze verdrinkingsdood van muzieklegende Jeff Buckley. Was het een stom ongeluk, zelfmoord, of werd hij toch een handje geholpen? Tot op de dag van vandaag raakt niemand het eens over wat er exact met hem gebeurd is, en feit is dat hij zich de weken voor zijn dood erg bizar gedroeg.

2 reacties

 • Pierre Vandewalle

  2 maanden geleden
  Ik vraag me wel af wat de link is tussen Hollywood en Jeff Buckley. Hij had niets met de filmwereld te maken.
 • Heidi Werbrouck

  2 maanden geleden
  Nog altijd een groot gemis. Zo blij dat ik hem een jaar voor zijn dood nog live kon zien.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders voor nieuwe reeks
  TV

  Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoe­ders en wensouders voor nieuwe reeks

  Kinderen krijgen. Voor velen lijkt het iets vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet niet voor iedereen. Voor sommigen is draagmoederschap dan ook de enige weg naar een biologisch kind. Voor haar nieuwe reeks volgde Één-gezicht Annemie Struyf (60) drie jaar lang draagmoeders én wensouders. Van de zwangerschap tot de bevalling, van het kraambed tot het fragiele moment waarop de baby wordt overgedragen, van de babyborrel tot het verjaardagsfeestje.
 1. Kijkers in shock na docu over borstvoeding bij volwassenen: “Onvoorstelbaar dat dit uitgezonden mag worden”
  Play
  TV

  Kijkers in shock na docu over borstvoe­ding bij volwasse­nen: “Onvoor­stel­baar dat dit uitgezon­den mag worden”

  Het Verenigd Koninkrijk raakt maar niet uitgepraat over ‘Breastfeeding My Boyfriend’, een nieuwe documentaire over borstvoeding bij volwassenen die deze week werd uitgezonden door Channel 4. De bedoeling van de uitzending was het doorbreken van alle taboes die er nog zijn, maar dat zagen de kijkers duidelijk anders in: op sociale media ontstond een storm van kritiek en werden zelfs formele excuses geëist van de zender.