De favoriete onenightstand van Imke Courtois

BELGA
Voormalig voetbalster en tv-analiste Imke Courtois heeft zich deze week aan het ‘Tussen Hemel & Hel’-interview gewaagd in HUMO. Daarin verklapte ze het hoogste lichamelijke genot, en ook wie haar daarbij wel eens een handje mag helpen.

Het hoogste lichamelijke genot, dat is voor Imke een uitgemaakte zaak. “Sporten. ‘t Is te zeggen, ik vind lopen, fietsen of zwemmen op zich eigenlijk niet zo leuk; het is het gevoel achteráf dat voor mij telt. Na een lange fietstocht een douche nemen en in de zetel ploffen: lichamelijk gezien is dat voor mij het summum.” Ook seks mag er zijn. “Seks staat ex aequo met sport. Ik vind het een belangrijk aspect van het leven, wat niet wil zeggen dat ik met ongeacht wie de lakens deel. Voor mij is seks strikt gekoppeld aan graag zien.”

Op dit moment is Courtois single, dus kan ze ongestoord dromen van haar favoriete onenightstands. “Vroeger had ik sowieso voor Patrick Dempsey gekozen in zijn rol van McDreamy in ‘Grey’s Anatomy’ - ik was verslaafd aan die serie, en in het bijzonder aan hem. Maar nu zou ik eerder gaan voor Four in de film ‘Divergent’, een rol van Theo James. Hij komt introvert maar toch zelfzeker over: die combinatie vind ik sexy. Hij combineert ook allerlei eigenschappen en interesses. Dat wil ik ook: een man die niet enggeestig in het leven staat, die zelfzeker is, maar niet per se altijd op de voorgrond moet treden. Met zo iemand zou ik weleens op mijn plat dak willen gaan zitten.”

Lees het hele interview met Imke Courtois deze week in HUMO.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  toffe madam , sportief , slim , smart , degelijke analyste ivm voetbal , jong , mooi , awel ja ja droom maar verder

 • Geert Viaene

  Heb hier een groot dakterras met jacuzzi Imke met een prachtig zicht ,met een glaasje wijn hmmmm

 • DIRK VAN DESSEL

  Spijtig dat ik er niet bij ben, want het is wel een razend aantrekkelijke vrouw

 • dominique castelein

  Imke,je verdient veel respect,vergooi het niet zoals ene Dexters,je verdieent het

 • Eddy Van overstraeten

  Niet jan mulder???