Prins Albert van Monaco en Nicole Coste
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Albert van Monaco en Nicole Coste © WireImage

De druppel voor Charlene en Albert? Grote liefdesrivale én buitenechtelijke zoon duiken op in Monaco

RoyaltyAls de kat van huis is, dansen de muizen. Prinses Charlene (43) verblijft al maanden in het buitenland, en zet zo de deur wagenwijd open voor haar grote liefdesrivale: Nicole Coste (49). Zij is samen met haar zoon Alexandre (17) - een buitenechtelijk kind van prins Albert (63) - naar Monaco getrokken. Nicole is Charlenes grootste criticus, en koesterde niet zo lang geleden nog openlijk ambities om haar zoon op de troon te krijgen. Zal haar aanwezigheid op het prestigieuze Rode Kruis-bal de druppel zijn die het huwelijk van Albert en Charlene uit elkaar doet spatten? 

7 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 maanden geleden
  Ik heb nooit begrepen dat royals het vertikten om veilig te vrijen in losse relaties. Bizar, heel bizar.
 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  Monaco ; de grootste "soap" aller tijden ! ! ! ... NONKELJEAN
 • michael de spiegelaere

  3 maanden geleden
  Charlene lijkt wel de eenentwintigste eeuwse Diana : met een koud oog geselecteerd op basis van haar decoratieve kwaliteiten en potentie een aanvaardbare troonopvolger voort te brengen, terwijl (veel oudere) manlief moeite heeft de maitresses uit mekaar te houden. Net als Diana doet zij haar uiterste best haar rol te spelen maar het valt haar zichtbaar zwaar. Zou me niks verbazen mocht zij ooit in 'tragische omstandigheden' van het toneel verdwijnen.
 • Monique Moens

  3 maanden geleden
  Zo een mannen hebben een kinderfabriekske nodig. Goed genoeg om voor een troonopvolger te zorgen en daarna dumpen. Net als in De U.K.
 • Emi Hergersberg

  3 maanden geleden
  Als die mannen wat meer moesten werken dan zouden ze zich minder vervelen :-)
 1. Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”
  Play
  Showbits

  Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”

  Nu zondag start op Eén het derde seizoen van ‘Château Planckaert’, over de avonturen van Eddy, Christa en hun kinderen in Frankrijk. De verbouwing van hun kasteel verloopt moeizaam en heeft al flink wat vertraging opgelopen. Door corona, maar ook door het zware ongeval van Junior. Onze reporter van ‘Showbits’ ging naar Lurcy-Lévis om een stand van zaken op te maken. Samen met Eddy, Christopher en Francesco blikken we ook vooruit op het nieuwe seizoen. En de Planckaerts zouden de Planckaerts niet zijn, als ook dat niet wat chaotisch in de soep draait. Bekijk het in een nieuwe ‘Showbits’.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 3. Megan Fox was zenuwachtig over haar outfitkeuze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslopend”
  Celebrities

  Megan Fox was zenuwach­tig over haar outfitkeu­ze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslo­pend”

  Het is ongeveer een maand geleden dat Megan Fox (35) op de rode loper van de MTV Video Music Awards verscheen. Volgers van de actrice zijn haar aanwezigheid echter nog lang niet vergeten. Voor de awarduitreiking koos Megan namelijk voor een jurk die zo goed als doorzichtig was. Een gewaagde keuze, die de vriendin van rapper Machine Gun Kelly (31) ook de nodige stress bezorgde. Dat maakte ze zelf bekend in een nieuw interview met E! News.